Acasa MagazinLife Schimbare la “Dansez pentru tine”. Apare Liviu Vârciu

Schimbare la “Dansez pentru tine”. Apare Liviu Vârciu

scris de L.M.
1 afisari

Costin Sforaru va ieşi din competiţia “Dansez pentru tine” din motive medicale, iar partenera sa, Mădălina, va merge mai departe în concurs alături de Liviu Vârciu, fost concurent în sezonul al optulea al emisiunii de la Pro Tv.

Schimbare la “Dansez pentru tine”. Apare Liviu VârciuDupă ce pe tot parcursul ediţiei de vineri, în afară de momentele în care a fost pe scenă, a stat întins, a luat calmante şi a fost îngrijit de personalul medical al echipei, Costin a avut parte şi de o accidentare în timpul dansului ucrainean. La o zi după incident, Costin a fost la mai mulţi medici care i-au recomandat să se oprească din concurs. Cu întinderi musculare puternice la muşchii tibiei şi la gamba şi cu dureri insuportabile, Costin ar risca să facă o ruptură musculară oricând, la antrenamente sau în direct, în timpul emisiunii, anunţă site-ul Pro Tv.

“Indiferent câtă ambiţie şi dorinţa am în continuare, nu mai pot executa majoritatea paşilor de dans. Puteam să îmi asum riscul da a face o ruptură musculară în urma suprasolicitării, neţinând cont de recomandarea doctorului de a face repaus, dar nu puteam să îmi asum riscul ca Mădălina să piardă „Duelul” din cauza neputinţei mele fizice. Puteam să îndur durerea fizică şi să trec peste ea, dar cu siguranţă nu aş fi putut să trăiesc cu gândul că i-am distrus Madalinei şansă de a-şi împlini visul.”, a declarat actorul din serialul “Moştenirea”.

Liviu Vârciu s-a şi apucat de antrenamente. “Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vică, am văzut povestea Mădălinei care m-a întristat teribil şi am spus că îmi doresc să o ajut să-şi continuie visul. Dacă dansând, pot să le ajut pe Mădălina şi pe mama ei care suferă atât de mult, sunt fericit, mai ales că eu sunt obişnuit cu ringul de la “Dansez pentru tine”, cu efortul de aici şi cu oasele rupte.”, a declarat Liviu Vârciu.

Mădălina este condamnată la primul duel al sezonului alături de Lavinia Pârva şi Decebal. Astfel că vineri, în funcţie de voturile publicului telespectator, una dintre perechile dueliste va merge mai departe, iar cealaltă va părăsi concursul.

Mădălina Corduneanu visează să-şi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă de coşmar până acum, ambele fiind maltratate de tatăl ei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult