Acasa MagazinLife Scrisoarea incendiară trimisă de Monica Columbeanu-VIDEO

Scrisoarea incendiară trimisă de Monica Columbeanu-VIDEO

scris de L.M.
6 afisari

 Monica Columbeanu a trimis o scrisoare deschisă în care a vorbit despre relaţia tenisonată pe care o are cu Irinel Columbeanu şi despre lupta pe care ea trebuie să o ducă cu fostul partener de viaţă pentru custodia fetiţei. Monica dezvăluie în scrisoarea trimisă presei momentele grele prin care trece.

Monica Columbeanu a trimis o scrisoare din Nevada, SUA

Monica Columbeanu a trimis o scrisoare din Nevada, SUA

Monica a explicat că se simte foarte rău, mai ales că tatăl fetiţei sale face tot posibilul să îi facă rău. Ea se teme că la un moment dat va şi muri, din cauza conflictului cu Irinel.

M-a dezamăgit, m-a rănit iremediabil, nu pot să mai tac pentru că el mă va răni şi mai mult. Cred că va reuşi să mă omoare. Nu mi-am abandonat copilul. Nu cred că există mamă care să nu îşi iubească copilul. Am nevoie de bani pentru a-mi creşte copilul. Trebuie să strâng bani ca să locuiesc într-o casă într-un loc sigur. Oare o mamă ar trebui judecată pentru că munceşte pentru a-i asigura fetiţei sale cele necesare? Tatăl ei mi-a luat toate resursele. M-a lăsat în stradă. Dacă i-ar păsa de Irina nu ar răni-o pe mama ei. Poate nimeni nu crede că mi-a luat toţi banii, i-a transferat în contul lui, deşi erau munciţi de mine, m-a lăsat pe stradă. Noaptea am plecat din casă. M-a desfiinţat, mă denigrează şi inventează poveşti despre mine. Uită că sunt mama copilului lui. Poate Irina e mică, dar mai târziu va afla că tatăl ei a făcut orice să mă distrugă. Sunt o femeie normală, nu sunt aşa puternică cum e el, nu am bani şi nici relaţiile unui om de afaceri influent. Îl vreau în viaţa fetiţei mele, pentru că o iubesc prea mult şi vreau să aibă şi mamă, şi tată„, a spus Monica în scrisoare.

A făcut şi face, în continuare, tot ce îi stă în putinţă să ma „desfiinţeze”, să mă „sfâşie”. Doreşte să atragă asupra mea oprobriul public denigrându-mă şi inventând atât de multe poveşti despre mine. Uită că sunt mama copilului lui, uită că înainte de toate noi trebuie să rămânem PĂRINŢII acestui copil. Acum Irina este mică şi nu înţelege, dar poate într-o zi va afla că tatăl ei a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o distrugă pe mama ei. Da, este Dureros că nu putem să stăm tot timpul împreună, însă mă voi întoarce lângă ea foarte curând„, a adăugat Monica.

 Monica Columbeanu e în Nevada

 Manechinul participă la un casting de proporţii pentru o campanie publicitară care va promova produse ce se vor comercializa în America.  

A ajuns în finală. Este un contract avantajos. Mâine dimineaţă află dacă a luat castingul sau nu. Se va întoarce în ţară indiferent de rezultat până pe 15 mai„, a declarat avocatul Dojană la Acces Direct.

6 comentarii

manipulare 11-05-2011 - 20:27

Voi cititorii credeti ca ea a scris asa ceva? Aceasta fata nu doreste decat sa traiasca bine.Acum urmareste o grasa pensie alimentara de pe urma acestui copil nevinovat…Asta e o mama prefacuta care in curand va dansa iar in baruri asa cum ii place

digital 12-05-2011 - 00:26

fie-va mila de ea si dati-i sticla cu cianura,sa nu se mai chinuie saraca!!!

parerea mea 12-05-2011 - 00:43

este ca voi amandoi cei de mai sus n-aveti nici inima, nici minte.

TOM Cc 12-05-2011 - 10:03

Abureli de moldoveanca ! Ce faci draga prin strainataturi ? Te tratezi ?? Ai bani de stat prin Nevada ?? De unde ?? Mofturi de moldoveanca !

digital 12-05-2011 - 15:03

daca ma cenzurati macar spuneti-mi si mie!!!daca vreti numai voi cu voi e ok!!!!

Banatanul 12-05-2011 - 15:12

Dintre toate cazurile in care sau gasit copii nou nascuti aruncati la giena sau parasiti in spitale Cine sun cele care comit asemenea abominabile fapte? Mamele copiilor? sau tatii copiilor?
O femee are o gindire cinica, cruda si bestiala in raport cu Barbatul in orice imprejurare.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult