Acasa MagazinLife Scrisoarea lui Mark Zuckerberg la naşterea lui Max

Scrisoarea lui Mark Zuckerberg la naşterea lui Max

scris de D.P.
7 afisari

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tată, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max.

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg

„Vom dona 99% din acțiunile noastre Facebook, evaluate în prezent la 45 miliarde de dolari, în timpul vieții noastre pentru a avansa această misiune”, au scris părinții într-o „Scrisoare către fiica noastră Max”, postată pe Facebook și însoțită de o fotografie a cuplului contemplând copilul, notează AFP și Reuters.

„Priscilla şi cu mine suntem foarte fericiţi să îi urăm bun venit fiicei noastre, Max, în această lume”, a anunţat Mark Zuckerberg, pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Mark Zuckerberg a mai spus că, pentru naşterea fiicei sale, el şi Priscilla au scris o scrisoare despre lumea în care speră ca Max să crească.

„Este o lume în care generaţia noastră poate contribui la progresul potenţialului uman şi la promovarea egalităţii”, a mai spus Mark Zuckerberg, precizând că acest lucru se poate realiza printr-o serie de acţiuni, precum vindecarea bolilor, învăţământul personalizat, producerea de energie din surse regenerabile, conectarea oamenilor, construirea unor comunităţi puternice, reducerea sărăciei, asigurarea de drepturi egale şi înţelegerea între naţiuni.

El a mai spus că Facebook şi-a luat angajamentul de a ajuta la crearea acestei lumi pentru toţi copiii. „Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”, a mai afirmat Mark Zuckerberg.

De asemenea, Mark Zuckerberg le-a mulţumit utilizatorilor reţelei de socializare Facebook pentru toată dragostea lor şi pentru sprijinul acordat în perioada în care soţia sa a fost însărcinată.

„Ne-aţi dat speranţă că împreună putem construi această lume pentru Max şi pentru toţi copiii”, a mai spus Mark Zuckerberg.

La mesajul scris pe contul său de Facebook, Mark Zuckerberg a ataşat şi scrisoarea adresată fiicei sale.

Aproape 200.000 de utilizatori ai platformei Facebook au dat „like” la mesajul lui Mark Zuckerberg privind naşterea fiicei sale, în mai puţin de o oră de la publicarea acestuia. De asemenea, mesajul acestuia a fost distribuit de aproape 15.000 de ori în acelaşi interval.

Mark Zuckerberg, în vârstă de 31 de ani, a anunţat, în luna august, că soţia sa, Priscilla Chan, este însărcinată, sarcina fiind destul de evoluată la momentul respectiv, după cum a precizat cofondatorul Facebook.

La momentul respectiv, Mark Zuckerberg a făcut public faptul că el şi Priscilla au mai încercat să aibă copii, însă primele trei sarcini ale soţiei sale nu au putut fi duse la bun sfârşit.

„Sperăm că, împărtăşind experienţa noastră, vom da mai multor oameni aceeaşi speranţă pe care am avut-o noi şi îi vom ajuta să se simtă confortabil vorbind despre problemele lor”, a scris atunci Mark Zuckerberg, pe contul său de Facebook.

„Începi să-ţi faci planuri şi acestea sunt spulberate. Cei mai mulţi nu vorbesc despre pierderile de sarcină, temându-se că acest lucru le va afecta imaginea, aşadar, se chinuie de unii singuri”, a adăugat acesta, completând că Priscilla, în vârstă de 30 de ani, şi copilul sunt sănătoşi. „În timpul ecografiei, ea (fătul, n.r.) chiar a ridicat degetul mare, ca un ‘like’, aşa că sunt convins că seamănă cu mine”, a glumit Zuckerberg.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au cunoscut la Universitatea Harvard, unde au fost colegi, şi au avut o relaţie de peste zece ani înainte de a se căsători, în anul 2012.

Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 46,8 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS