Acasa MagazinLife Se deschide un sex shop la Mecca

Se deschide un sex shop la Mecca

scris de D.P.
13 afisari

Un sex shop „aprobat de religia islamică” va fi deschis la Mecca şi va vinde jucării sexuale şi alte produse pentru adulţi.

sex shop meccaAbdelaziz Aouragh, care are un sex shop halal în Olanda, numit „El Asira„, faimos pentru uleiurile sale senzuale, va deschide o sucursală la Mecca în parteneriat cu un gigant german în industria producţiilor pentru adulţi.

Magazinul din Arabia Saudită va vinde produse care „vor creşte sentimentele de senzualitate şi vor îmbunătăţi atmosfera”, după cum explică Aouragh, adăugând că lucrurile care se vor vinde aici „vor îmbunătăţi relaţia sexuală dintre soţ şi soţie„. La magazin se vor vinde 18 jucării „aprobate din punct de vedere islamic”. Vor lipsi însă vibratoarele pentru că folosirea lor este interzisă de această religie.

Hamza Yusuf, un învăţat islamic din Statele Unite, a explicat pentru o publicaţie că Islamul nu este represiv în ceea ce priveşte sexul, în contrast cu credinţa populară, şi că atât Coranul, cât şi Hadith încurajează relaţiile sexuale atât timp cât ele au loc în cadrul căsniciei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult