Acasa MagazinLife Se poartă bonele nepaleze

Se poartă bonele nepaleze

scris de A.B.
13 afisari

Ultima fiţă a vedetelor era să aibă pe lângă casă bone filipineze. Se pare însă că acestea au pierdut teren, locul lor fiind luat de bonele nepaleze.

filipineze În ultimii ani, filipinezele cu cărucioare au devenit o prezenţă obişnuită în parcuri, acum însă, reputaţia lor se clatină, după ce s-a dovedit că nu sunt serioase. Bombardate de oferte din toate părțile, nu stau pe gânduri şi rup contractele dacă prind ceva mai bun.

În schimb, a început recrutarea de nepaleze, modeste şi cu instinct matern. Acestea sunt supra-calificate şi cer în jur de 2.200 de lei, în sumă intrând şi menajul. În plus, au o afinitate pentru limbile străine şi prind repede limba română.

„Am plasat vreo10 nepaleze. Familiile sunt foarte mulțumite, spun că sunt foarte calme, că au instinct matern deosebit şi sunt religioase. Sunt modeste, se mulțumesc cu puţin şi preţuiesc la maximum tot ce le oferi. Şi mai au o calitate: deşi engleza lor e mai slabă decât cea a filipinezelor, prind rapid limba română, mai ales că cel mic nu ştie engleza”, a declarat, pentru evz.ro, Ariana Nadir, reprezentant Overseas Employee Conections.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult