Acasa MagazinLife Se pregătesc de sfârşitul lumii: Ashton Kutcher şi Demi Moore fac foamea!

Se pregătesc de sfârşitul lumii: Ashton Kutcher şi Demi Moore fac foamea!

scris de Alin Burtescu
6 afisari

 

Actorii americani Ashton Kutcher şi Demi Moore ţin, o dată pe an, o dietă de dezintoxicare pentru a-şi pregăti organismul să poată supravieţui cu mai puţină hrană, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actorul se teme că sfârşitul lumii este aproape, aşa că face tot ceea ce poate pentru ca el şi soţia sa să supravieţuiască cu cât mai puţină hrană posibil. Astfel, cele două staruri s-au decis să adopte o dată pe an, timp de zece zile, o dietă alimentară compusă din apă, sirop de arţar, piper roşu şi suc de lămâie.

„Dacă treaba se întâmplă (sfârşitul lumii, n.r.), aş fi mai liniştit să ştiu că pot trăi numai cu apă şi sirop timp de câteva săptămâni”, a declarat el pentru revista Men’s Fitness.

Moore şi Kutcher au ţinut pentru prima dată această cură la începutul lui 2010 şi au postat pe Twitter câteva informaţii despre acest program. Actorul scria: „După câteva ore de dietă.. vreau o friptură, o bere. Treaba asta o să fie dură”.

Demi Moore, care a insistat că ţine dieta din motive de sănătate, a adăugat: „A doua zi este mai bine decât în prima. Vă voi anunţa când ajung în ziua a patra”.

Cuplul a reuşit să ţină dieta până la capăt.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult