Acasa MagazinLife Secretele unui sărut

Secretele unui sărut

scris de A.B.
101 afisari

Despre sărut se ştie că este cea mai frumoasă modalitate pentru a-i arăta partenerului iubirea pe care i-o porţi. Există multe căi de a săruta şi multe poveşti despre sărut. Dar câteva lucruri tot ne scapă.

sarut in ploaieCiteşte cu atenţie aceste secrete care îţi vor deschide apetitul pentru săruturi.

Se poate spune despre sărut, fără putinţă de tăgadă, că îţi face bine.

Actul sărutului este sănătate curată. Sărutul îmbunătăteşte aspectul pielii, ajută circulaţia sângelui şi ajută la vindecarea durerilor de cap.

Acum ştii că nu ai nevoie să apelezi la antinevralgic data viitoare când te doare capul.

În loc de o pastilă, sărută-ţi cu soţia/soţul. Cu siguranţă că va fi mult mai plăcut să scapi astfel de durerea sâcâitoare de cap.

Când vorbim despre sărut, îl putem echivala cu un antrenament

În vreme ce un sărut pe obraz utilizează numai 2 muşchi, un sărut franţuzesc utilizează 34 dintre muschii feţei. Acestea fiind spuse trebuie adăugat că un sărut romantic, însă scurt, va arde 2 calorii, iar un sărut pasional te scapă de 5 calorii.

În cazul în care menţii ritmul timp de 10 minute vei arde 26 de calorii. Vestea bună este că dacă te săruţi cu partenerul timp de o oră, vei putea renunţa la sală, întrucât nu mai puţin de 1.600 de calorii vor fi arse. Ca să nu mai vorbim că sărutul este mai uşor şi mai incitat decât un antrenament la sala de forţă.

2 comentarii

Val Verde 03-04-2012 - 16:07

Citeva reflectii pe marginea articolului:

1. Bine de stiut chestia cu durerea de cap. Daca te prinde nevasta in situatii incomode la vecina…poti spune: „draga, aveam o durere de cap teribila, m-am dus la vecina sa o rog de un antinevralgic, da’ nu avea si m-a tratat cu metoda la indemina”

2. Mai fratilor, voi nu ati invatat tabla adunarii???
10 min = 26 de calorii arse
1 ora = 1600 de calorii arse??????????
Habar nu aveti ce spuneti. Nici daca te alearga nevasta timp de o ora (ea pe motoreta) dupa ce te-a gasit la vecina, nu arzi 1600 de calorii.
Poate daca alergi o ora cu nevasta in spate (plus motoreta), explicind in acelasi timp cit de grasa e vecina sa vii pe aproape de 1200-1400 de calorii arse. (Daca arzi mai multe, e clar ca nevasta e supraponderata, in care caz se explica durerea de cap)

- प्रिंस Parpanghel Carpathian 03-04-2012 - 17:01

. Sarutul spaniol nu a fost cautentificat ,desii Don Quijote avea acces la Dulcineea din zona EOLiana, apropos dupa lupte seculare , aripile au fost indepartate prin taiere, s-au urmeaza ! La penuria asta de calorii , nu’i gheseft!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS