Acasa MagazinLife Sediul MAE sub asediul copiiilor şi al lui Moş Crăciun

Sediul MAE sub asediul copiiilor şi al lui Moş Crăciun

scris de Z.V.
107 Afisari

În spiritul unei tradiţii deja cunoscute, Ministerul Afacerilor Externe a organizat marti, 20 decembrie, evenimentul mult aşteptat de toţi copiii: Serbarea Pomului de Crăciun.

Mos Craciun la MAE

Peste 150 de copii au aşteptat venirea Moşului, într-o atmosferă a copilăriei, plină de voie bună şi poveste. La sărbătoarea Pomului de Crăciun, alături de copiii personalului instituţiei, au fost invitaţi să participe şi copii de la Centrul de Plasament nr.3 Slobozia, Centrul Sfântul Ştefan din Călăraşi, Complexul de Servicii pentru protecţia copilului Urziceni, Centru de plasament comuna Ciocăneşti,  Complexul Social de Servicii Ialomiţa şi Fundaţia Parada, care se ocupă de integrarea educaţională şi socială a copiilor şi tinerilor cu posibilităţi financiare reduse.
 „E cea mai frumoasă perioadă a anului, în care fiecare dintre noi ne gândim să facem bucurii, dar şi să fim mai aproape de ceilalţi. E un moment în care fiecare dintre noi este cuprins de un spirit al toleranţei şi al generozităţii”, a declarat Teodor Baconschi, ministrul Afacerilor Externe. Alături de spectacolul cu spiriduşi, zâne din poveşti oferit de Teatrul Libelula, copiii au cântat colinde împreună cu Ansamblul Artistic „Plaiul Românesc”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult