Sediul Scotland Yard urmează să fie vândut | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Sediul Scotland Yard urmează să fie vândut

Sediul Scotland Yard urmează să fie vândut

scris de M.A.
3 afisari

Sediul Scotland Yard urmează să fie vândut, după 45 de ani, pentru că Poliţia londoneză nu îşi mai permite să-l întreţină.

Sediul Scotland Yard urmează să fie vândut

Sediul Scotland Yard urmează să fie vândut (foto: converseprisonnews.com)

În 1967, clădirea era una dintre cele mai dotate din punct de vedere tehnologic, însă în prezent aceasta este depăşită din multe puncte de vedere şi ar avea nevoie de 50 de milioane de lire sterline pentru modernizare. Dacă în trecut Scotland Yard-ul se muta pentru că avea nevoie de mai mult spaţiu, de această dată, vizează un sediu mai mic, pentru reducerea cheltuielilor cu 500 de milioane de lire sterline, transmite Rador.

În acest proces, numărul funcţionarilor va fi redus la 800, de la 3.000, iar multe sedii locale ale Poliţiei vor fi închise, ofiţerii urmând să se întâlnească cu cetăţenii din zonele lor de acoperire fie în supermarketuri, fie în centrele comunităţilor locale.

2 comentarii

BULA 04-11-2012 - 10:46

Asa le trebuie increzutilor din Anglia, sa ajunga in faliment. Uite ca aireala din capul lor, cu globalizarea si tranferul productiei si tehnologiei avansate in Asia, i-a lovit in moalele capului. S-a terminat cu Imperiul Britanic ! I-au pus cruce.

Huhu Ciu 04-11-2012 - 14:13

Urmeaza sa se puna cruce si Staelor Unite A., la fel!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult