Acasa MagazinLife Senzaţional! Irinel a dezvirginat-o pe Monica!

Senzaţional! Irinel a dezvirginat-o pe Monica!

scris de B.C.R
27 afisari

Irinel Columbeanu a declarat că soţia sa Monica ar fi fost prostituată. Emil Gabor, socrul magnatului de la Izvorani, îl contrazice şi spune că fata lui ar fi fost fată mare când s-a măritat şi că Irinel s-a folosit de ea şi a dezvirginat-o.

monica irinel columbeanu foto - ziaremondene.roEmil Gabor i-a apărat onoarea fiicei sale, miercuri, la emisiunea “Drept la ţintă” de pe Kanal D. El îl face pe Irinel responsabil de furtul inocenţei Monicăi şi îl acuză de Preacurvie.

Fata mea a ajuns virgină la Bucuresti. Irinel a fost primul bărbat din viaţa ei. Era o fată cuminte, la locul ei, învăţa foarte bine la şcoală. Nu are probe ca să demonstreze că Monica s-a prostituat, daca le avea, le arată până acum (…) Iniţial, eu m-am opus relaţiei lor, dar când am văzut că a luat-o de soţie, m-am resemnat. El s-a folosit de ea. După câţiva ani de căsnicie el mergea cu femeile în club, noaptea, şi s-a lăsat filmat cu femei în jacuzzi. Ea mi-a zis că îl iubeşte. Eu nu am crezut că ea poate să iubească un om cu trei ani mai în vârstă ca mine. Ea mi-a demonstrat contrariul. Daca nu îl iubea măcar un pic, nu se căsătorea cu el”, a spus Emil Gabor.

5 comentarii

Bibi 06-04-2011 - 19:59

A vandut vaca si-a cusut fata !!!

nelutu 06-04-2011 - 20:19

Mosule,cu ce ti-am gresit?De ce ne iei de fraieri?

Ciu Huhu 07-04-2011 - 08:31

A facut cea mai mare greseala din viata lui ca a dezvirginat-o, acum trebuie sa-i dea milioane de euro pentru asta, nu merita!

miha 07-04-2011 - 09:18

de ce sinteti marlani?
ca sa fie acuzata monica,dati „credit”,ca sa fie aparata,nu?
oricum,va veni o vreme cind dreptatea si adevarul vor fi valori in lumea aceasta.
si ideea de femeie,si ideea de barbat,si ideea de copil.
mie mi-ar fi placut sa ramina credinciosi gandului lor dintai,si sa ramina impreuna mereu,asa ar trebui pentru toti oamenii…

Baiet(EL)Advocat din oficiu la ..virinEL 07-04-2011 - 12:37

Se pune doar o intrebare de bun simt(chiar si pt…gaboru):Unde,cand si …cu ce!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult