Acasa MagazinLife Şerban Huidu îi dă replica lui Mircea Badea

Şerban Huidu îi dă replica lui Mircea Badea

scris de A.B.
5 afisari

Mircea Badea l-a atacat în direct pe Şerban Huidu, afirmând că acesta „pute a prost“. „Cârcotaşul“ nu a rămas dator şi l-a atacat pe blog pe moderatorul emisiunii „În gura presei“.

Serban Huidu

Şerban Huidu s-a folosit de o conversaţie pe care a purtat-o cu un cititor al blogului pentru a-l ataca pe Badea şi a spune ce crede despre acesta. „Soluţiile în viitor nu ţi le vei lua de la Badea. După cum ai văzut pe el l-a învins sistemul. Badea nu e o soluţie pentru rezolvarea problemelor tale. În realitate e doar un trăncănitor de soi. Şi un laş de performanţă. Rezolvările nu ţi le poate da un ipocrit care se adaptează la realităţi! Ci o dezvoltare personală care să te facă să treci peste sincopele sistemului fără «puştănisme» de doi lei gen: «mamă ce bătaie îţi dau dacă te prind»! Astea nu ţin nici pe scara blocului”, a spus Huidu, potrivit Adevărul.

6 comentarii

Ciu Huhu 13-09-2011 - 03:17

Huidu(itu) asta sa se duca dracului!

demostene 13-09-2011 - 11:23

Huidu arunca cate o jignire lui Badea de fiecare data cand vrea si el sa mai iasa din „umbra”..Daca el nu e popular ca Badea..ce sa faca…

neacsum 13-09-2011 - 15:22

Nu e aproape nici o diferenta intre ei . Smecherasi de bodega, care s-au ridicat pe misto, la misto, facand misto, fara valoare. Dar stilul prinde , manelistii ii adora, cand merg pe strada cocalarii zic „woooooooooooooow, uite pe Badea” ce ciumeg e ! Huidu parca are ceva mai mult umor, mai fin , dar Badea este comentator de taverna. Urmariti-i emisiunile si veti vedea ca are un stereotip, aceleasi fraze, aceleasi aprecieri, aceleasi intrebari. Plus o memori de toata jena si o cultura pe masura. De fiecare data isi intreaba colegii din platou cum il cheama pe cutare sau in ce data s-a intamplat nu stiu ce . E jalnic. Dar e ” popular ” , il intelege tot manelistul .Asta este educatia , astia ne sunt idolii, carora li se sufla in casca sau un platou ce sa spuna. Si ne mai mira ca elevii copiaza sau asteapta sa li se sufle la examene.

neacsum 13-09-2011 - 15:33

Ce se intampla cu mesajele ?
Revin .
Badea si Huidu se cearta ca sa isi faca reclama amandoi. Nu e mare diferenta intre ei. Parca Huidu e ceva mai subtil, mai spalat si mai citit. Badeas insa , e ciumpalac de cartier.El a trecut de la scara blocului direct in platou, fara nici o pregatire, ii mai trebuiesc 10 ani s scape de jargon , de obiceiurile de smecheras, de expresiile de biciuscar si sa capete un pic de cultura. E atat de limitat si de fuful incat vine la emisiune cu lectia neinvatata, nu stie cum il cheama pe nu stiu cine si isi intreaba colegii din studio, sau pur si simplu vorbeste din auzite , nedocumentat desi are ziarul in fata . Univesrul incepe si se termina cu el, ce nu stie el nu exista. E jalnic. Dar prinde la manelisti, e popular,intelege tot gugustrutul ce spune si e simpatizat de publicul larg pentru ca e de al nostru din folclor. Huidu, alt mistocar de cartier, este totusi mai spalat un pic. Poate pentru ca sta pe langa Gainusa .

urbos 13-09-2011 - 16:21

Te mai si intrebi ce se intampla cu mesajele… Ai facut reclamatie sa-mi stearga mie mesaju? Mai scrii si sub sapte nick-uri ca sa pari mai multi. Absolut jenant.

Totusi ar trebui sa stii ca manelistii nu se uita la Badea. Nici prostii.

Dar ia zi bre, ca tot mi-a disparut mesaju, ce te faci bre daca se darama puscaria din care ti-e frica sa evadezi pentru ca nu stii ce-o sa faci dupa? Nasol a? Te spanzuri?

BULA 13-09-2011 - 17:37

Nu-i purta tu de grija domnului colonel. Dansul are pistol acasa si poate sa traga cu el dupa ciori, asta pe langa kilopensie (daca nu chiar mega), dar tu o sa crapi de foame cand nu te-or mai plati astia de la partid sa le faci garerie pe forum.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult