Acasa MagazinLife Şerban Huidu renunţă la Cronica cârcotaşilor şi se retrage din viaţa publică

Şerban Huidu renunţă la Cronica cârcotaşilor şi se retrage din viaţa publică

scris de Șt. C
4 afisari

Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” va continua la Prima TV însă fără Şerban Huidu, care ar urma să anunţe, miercuri, că intenţionează să se retragă din viaţa publică, au declarat pentru Mediafax surse apropiate echipei emisiunii de televiziune.

Huidu se retrage din viata publica

Sursele citate au declarat că Mihai Găinuşă, colegul lui Huidu, va realiza în viitor emisiunea, nefiind luată până acum decizia cooptării unui alt eventual co-prezentator. „Şerban Huidu va anunţa, cel mai probabil miercuri, că se retrage din viaţa publică „, au declarat sursele citate. De altfel, vineri, reprezentanţii Prima TV au declarat că emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” se va relua în 2 noiembrie la Prima TV, după două săptămâni de pauză.Pe 2 noiembrie se va relua difuzarea emisiunii, dar încă nu am decis în ce formulă„, au declarat reprezentanţii televiziunii.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Mihai Găinuşă nu a putut fi contactat. Pe de altă parte, emisiunea matinală „Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv şi întreruptă în 17 octombrie, după accidentul lui Şerban Huidu, a fost înlocuită luni dimineaţa cu programul „Kissteria Matinală”, cu Johnny şi Angel.

Iniţial, în 17 octombrie, „Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM a fost înlocuită cu „Kiss Music„, la momentul respectiv reprezentanţii companiei din care face parte postul de radio declarând că emisiunea matinală nu va fi difuzată toată săptămâna. „Cronica Cârcotaşilor” de la Kiss FM, difuzată în mod obişnuit de luni până vineri, de la 7.00 la 10.00, a fost întreruptă în urma accidentului din 16 octombrie în care a fost implicat Şerban Huidu şi care a fost soldat cu moartea a trei persoane.

1 comentariu

Ciu Huhu 24-10-2011 - 15:58

Da, ii convine sa se retraga, si-a facut plinul, ce sti site sute de mii de euro are in cont, oricum nu s-ar mai fi uitat nici dracu le emisiunea circotasii, cu el acolo!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult