Acasa MagazinLife Sex cu minori. Şi-a abuzat sexual propria fiică

Sex cu minori. Şi-a abuzat sexual propria fiică

scris de A.B.
7 afisari

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din judeţul Iaşi este acuzat şi-ar fi abuzat sexual propria fiică. El a întreţinut relaţii sexuale cu patru fete, cu vârste între 13 şi 15 ani. Una dintre minore a rămas însărcinată şi a născut un copil.

Faptele s-au petrecut în localitatea Prisăcani din judeţul Iaşi. Fetele proveneau din familii foarte sărace, iar bărbatul era proprietarul unui magazin, potrivit romaniatv. Cele patru fete au întreţinut relaţii sexuale cu acesta timp de un an. Bărbatul le filma şi le ameninţa că le face de râs dacă vor spune cuiva ce se petrece în casa lui. Una dintre minore a născut un bebeluş în urma abuzurilor.

Bărbatul şi-ar fi abuzat sexual chiar şi propria fiică, dar nu recunoaşte nimic din acuzaţii.

„Bănuiesc de unde a pornit. E cineva care vrea să vă facă rău? Da, asta ştiu sigur, cu siguranţă. E un bărbat care are un magazin aici, vecin cu mine, eu aş fi vrut să deschid un magazin. Ne-am contrazis puţin ca o să vezi că-mi deschid eu şi o să te închid pe tine şi de aici tot gunoiul ăsta cu acuzaţiile de viol”, a spus Mircea Malageac, cel acuzat de viol.

Bărbatul este cercetat acum sub control judiciar pentru pornografie infantilă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult