Acasa MagazinLife Sfaturi pentru a fi bune soții de jihadiști

Sfaturi pentru a fi bune soții de jihadiști

scris de L.M.
8 afisari

Organizația Statul Islamic (SI) a lansat recent pe internet Fundația Zora prin care oferă femeilor arabe sfaturi pentru a deveni „bune soții, mame și surori de jihadiști”, relatează EFE.
Cu un logo prezentând o femeie acoperită cu un „niqab” negru, care lasă descoperiți doar ochii de culoare închisă, noua fundație prezintă pe Facebook, Twitter și YouTube metode prin care femeile pot contribui la războiul sfânt. Se pune accentul pe cusut, mai ales pentru realizarea de centuri pentru explozivi, și pe instruirea în tehnici de prim ajutor.

Sfaturi pentru a fi bune soții de jihadiști

Sfaturi pentru a fi bune soții de jihadiști

Totodată, fundația a început și publicarea unor rețete culinare speciale, prima fiind pentru o gustare „ușoară, care se poate consuma cu cafea sau apă, la orice oră din zi, în special în răgazul dintre lupte”. Cu ajutorul unor fotografii, sunt expuse etapele pentru pregătirea unui amestec de smochine, unt și făină din care se fac biluțe pe care mujahedinii le pot lua la ei, în cutii mici, în timpul acțiunilor armate.

Fundația Zora consiliază femeile să „nu-și dorească, pentru moment, să poarte arme și să lupte” pentru Allah, întrucât, deocamdată, „este mai bine să combată dușmanii ajutându-i pe frații mujahedini”.

Într-un articol ilustrat cu imaginea unei femei cu văl care poartă o armă, organizația furnizează și o listă de conturi de Twitter ce pot fi urmărite de simpatizanta SI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult