Shakira a confirmat că va deveni mămică la 35 de ani | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Shakira a confirmat că va deveni mămică la 35 de ani

Shakira a confirmat că va deveni mămică la 35 de ani

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Anunţul oficial că vor avea un bebeluş a fost făcut de cuplul Gerard Piqué – Shakira pe reţelele de socializare, în seara zilei de miercuri 19 septembrie.

Shakira a confirmat că va deveni mămică la 35 de ani (foto:popsugar.com)

Shakira conştientă de zvonurile recente a precizat în mesajul postat că „Aşa cum unii dintre voi ştiu, Gerard şi cu mine suntem foarte fericiţi să aşteptăm sosirea primului nostru bebe!”. Ea a menţionat că în următoarele zile vor fi amânate „orice activităţi promoţionale” şi că împreună cu fotbalistul Barcelonei, Gerard Piqué vor acorda atenţie specială acestui moment deosebit din viaţile lor.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll şi Gerard Piqué sunt împreună din vara anului 2010, dar relaţia lor nu a fost confirmată până în martie 2011, când anunţul a fost făcut tot pe reţelele de socializare. Cântăreaţa columbiană este cu exact 10 ani mai bătrână decât partenerul său, ambii fiind născuţi în data de 2 februarie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult