Acasa MagazinLife Shakira a devenit mamă, Pique are un băieţel

Shakira a devenit mamă, Pique are un băieţel

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Cântăreaţa columbiană Shakira, cu 10 ani mai mare ca iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique, a devenit mamă la 35 de ani, dând naştere unui băieţel sănătos.

Shakira a devenit mamă, Pique are un băieţel (foto:german.fansshare.com)

Informaţia despre naşterea primului copil al cuplului a fost confirmată de Gerard Pique prin intermediul unui mesaj pe care fotbalistul spaniol l-a postat pe Twitter. „Fiul nostru a venit pe lume! Suntem foarte fericiţi! Vă mulţumim tuturor pentru mesajele voastre!” a scris fotbalistul celor de la FC Barcelona pe reţeaua de socializare. Până în momentul de faţă, cele două vedete nu au dat publicităţii numele pe care îl va purta bebeluşul.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi, în martie 2011, a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona. Între Shakira şi Gerard Pique este o diferenţă de exact 10 ani de zile, cei doi fiind născuţi în aceeaşi zi, 2 februarie.

1 comentariu

andra 28-12-2012 - 13:27

Ma bucur mult. Arata cu adevarat superb de cand apare in public mai imbracata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult