Acasa MagazinLife Show Mazăre la Romanian Fashion Weekend. Cum s-a dat în spectacol

Show Mazăre la Romanian Fashion Weekend. Cum s-a dat în spectacol

scris de L.M.
2 afisari

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost vedeta prezentării cu care Cătălin Botezatu a deschis Romanian Fashion Weekend cu o colecţie de golf, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Mazăre a avut o apariţie spectaculoasă.

Show Mazăre la Romanian Fashion Weekend.

Mazăre a intrat cu maşina sa, un Jaguar decapotabil, până în apropierea scenei din Piaţeta Cazino din Mamaia, alături de el în autoturism aflându-se o tânără căreia i s-au alăturat alte două în momentul când edilul a urcat pe podiumul de prezentare.

Primarul a făcut câteva mişcări specifice golfului, a simulat executarea unei lovituri, iar apoi a măsurat picioarele celor trei tinere cu crosa pe care o avea. Mazăre avea să recunoască la final că înălţimea tinerelor respective a fost un criteriu în alegerea lor pentru această prezentare.

“Eu am luat fetele după mărimea picioarelor, să se potrivească cu crosa cea mai lungă”, a declarat Mazăre jurnaliştilor, transmite Mediafax.

3 comentarii

BULA 26-07-2014 - 16:53

Miliardar „de stanga”, om cu dragoste de fomisti votanti PSD.
Mari tantalai sunt romanii, in special aia care voteaza PSD.

UnUL 26-07-2014 - 17:34

Uite că putem fi și noi de acord, Bulișor.

salut 27-07-2014 - 01:40

Bulica, draga, pe Mazare l-au ales SI REALES constantenii pentru functia de primar PENTRU CA PRIMARESTE BINE. Adica face ceea ce trebuie sa faca un primar pentru urbea lui, sau cel putin asta este perceptia locuitorilor. Dupa cum si un prim ministru trebuie sa prim-ministreasca bine, nu cum i se scoala unui imbecil de Cluj ca „a plagiat” in 1900, toamna.

La matale, prin Craiova, probabil ca primarele este apreciat ca solfegiaza bine in corul bisericii sau pupa moastele cu multa sfintenie. Sau, ma rog, care or fi motivele pe acolo.

Daca locuitorii accepta asta sau aia sau ailalata, care-i problemuta ta, la 400 de km distanta? Ce te face sa lupti cu atata ardoare pentru cauza constantenilor? Ti-a luat Mazare banii? Nu-ti dau constantenii pensia?

Mai usor cu capra vecinului, ca moare a ta inainte.

PS: Faptul ca imbecilul de UnUL este de acord cu tine, chiar nu-ti ridica un semn de intrebare privind ideea pe care o sustii?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS