Acasa MagazinLife Silvio Berlusconi le transmite tinerelor sa-si caute iubiti bogati ca el

Silvio Berlusconi le transmite tinerelor sa-si caute iubiti bogati ca el

scris de Ziua Veche
4 afisari

Premierul italian Silvio Berlusconi si-a dat din nou drumul la gura sa mare si le-a sfatuit pe tinere sa se uite dupa bani atunci cand isi cauta un partener, spunand ca femeile il plac si pentru ca este bogat, comenteaza luni Associated Press.

 

Berlusconi, care a fost implicat intr-un scandal sexual anul trecut si este cunoscut pentru gafele sale, a aparut duminica la o conventie a aripii tinere a partidului Poporul Libertatii. Luat la intrebari de catre unul dintre ministrii cabinetului sau – o femeie – , Berlusconi a facut o gluma despre casatoriile din interes, spunand ca femeile fac coada la el deoarece este un „tip simpatic” si „cu bani”.
El a amintit de asemenea un interviu, extrem de criticat, pe care l-a acordat unui post de televiziune si in care i-a spus unei fete sa-si caute un iubit bogat. „Acest sfat nu este nerealist”, a precizat Berlusconi.
Seful guvernului de la Roma a sustinut totodata ca femeile prefera un barbat in varsta, gandindu-se ca este batran, moare si ele il mostenesc.
Premierul italian, in varsta de 73 de ani, a fost implicat anul trecut intr-un scandal sexual centrat pe pretinsele sale flirturi cu femei tinere, printre care si o dama de companie. Veronica Lario, sotia lui Berlusconi, a anuntat anul trecut ca vrea sa divorteze. In prezent cei doi sunt separati.
Magnatul media a spus ca nu este un „sfant”, dar a negat ca a platit vreodata femeie pentru sex.
In Italia, un divort poate fi obtinut numai dupa trei ani de separare. Informatiile aparute in aceasta vara in presa au sugerat ca sotia lui Berlusconi a refuzat propunerile acestuia privind o intelegere financiara.

0 comentariu

ValVerde 20-09-2010 - 21:13

[quote name]analişti lucizi nu contenesc să ne atenţioneze că între Rusia şi Statele Unite există o înţelegere secretă.
[/quote]

Din aceasta dilema nu vom iesi:

Intelegera ori e secreta si atunci nu o stie nimeni ori o stiu analistii lucizi, ti-au spus-o tie, ai dat-o la jurnal si atunci nu mai e secreta.

oblioo 25-09-2010 - 04:06

Pe ascuns, pentru ca nu o pot face inca pe fata…. Simo Haha( citit Heiha) a omorat peste 1000 de evrei, comisari sovietici…

http://www.youtube.com/watch?v=jaLfxfpsmtY

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult