Acasa MagazinLife Simona Halep si „Visuri la cheie” pentru un vis implinit

Simona Halep si „Visuri la cheie” pentru un vis implinit

scris de L.M.
26 afisari

Miercuri, 7 octombrie, de la 20:30, Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil continua sa schimbe destine si le vor face cunostinta telespectatorilor cu o familie numeroasa, unita si frumoasa, dar care a fost nevoita sa treaca prin grele incercari de-a lungul timpului.

Simona Halep si "Visuri la cheie" pentru un vis implinit

Simona Halep si „Visuri la cheie” pentru un vis implinit

Dupa o viata cumplita alaturi de un sot si un tata abuziv, Anisoara Bordei si-a salvat cei sapte copii fugind impreuna cu ei. Cu tenacitate si optimism, femeia si-a gasit repede un loc de munca stabil in Bucuresti, dar cu un salariu mic. Toti locuiesc intr-un apartament cu doua camere inchiriat si se descurca extrem de greu. Cu toate acestea, Anisoara si-a trimis copiii sa studieze violoncelul, pianul, limbi straine, tenis si dans. Pentru ea imposibilul nu exista si le spune mereu celor mici ca pot ajunge orice isi doresc, doar sa vrea.

Visul lor este acela de a avea o locuinta a lor, in care sa poata trai fericiti. Cu ajutorul fundatiei Hope and Homes for Children Romania au obtinut un apartament cu patru camere, care insa necesita o renovare completa si mobilier.

Echipa Visuri la cheie ii va ajuta pe cei opt sa aiba un trai normal si casa pe care o viseaza, in numai doua saptamani. Pe toata perioada renovarii, familia Bordei va pleca din Bucuresti intr-o binemeritata vacanta, iar copiilor li se vor indeplini si alte dorinte. Ei vor merge la Centrul National de Tenis, unde o vor intalni pe preferata lor, Simona Halep si, impreuna, vor juca un meci de tenis si vor petrece momente de neuitat. Cand se vor intoarce, ei vor gasi o locuinta complet refacuta, dar si un inceput pentru un trai mai bun.

Ttelespectatorii ProTV vor cunoaste o familie cu o poveste de viata impresionanta, sapte copii cu o educatie exemplara, cu dorinta de munca si afirmare si vor vedea cum viata acestora incepe sa se schimbe, iar visul lor de a avea o locuinta devine realitate.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult