Acasa MagazinLife Simona Sensual: Petrecerea Pamelei a semanat cu un targ pentru prostituate. A fost plin de fete ieftine, vai mama lor!

Simona Sensual: Petrecerea Pamelei a semanat cu un targ pentru prostituate. A fost plin de fete ieftine, vai mama lor!

scris de Ziua Veche
16 afisari

Asteptata cu mare interes, petrecerea Playboy Mansion- Royal Candy, unde vedeta serii a fost celebrul „iepuras” Pamela Anderson, a provocat o mare dezamagire in randul celor prezenti. Vedete autohtone, ca Simona Sensual, Sanzaiana Buruiana sau Oana Bercaru s-au aratat nemultumite de cele intamplate la show.


Specialitatile culinare si bautura fina cu care coordonatorii petrecerii Playboy i-au primit pe invitati nu au reusit sa o multumeasca pe Simona Sensual.

Am fost foarte dezamagita. A fost o organizare dezastruoasa. Evenimentul Playboy a semanat mai degraba cu un targ pentru prostituate”, a declarat Simona pentru eMulte.ro.

Aceasta a fost socata de romancele alese sa incalzeasca atmosfera la petrecerea exclusivista de la Palatul Snagov si nu a uitat sa puncteze: “A fost plin de fete ieftine, vai mama lor! Si licitatia pentru Pamela Anderson mi s-a parut ca o invitatie la bordel”.

Simona a fost printre putinii care au reusit sa stea langa bomba sexy si chiar sa schimbe cateva vorbe cu ea.

I-am spus ca mi-am dorit sa o cunosc si ca ma bucur ca am avut ocazia sa o vad in carne si oase. Pamela este bine pentru varsta ei, nu stiu ce trucuri foloseste, insa ii reusesc. Probabil ca e plina de plastic si retusuri, iar daca ar renunta la ele, nu ar mai arata asa”, a concluzionat blonda.

Sanziana Buruiana si-a marturisit si ea oful: “Fetele urlau ca eu am sanii mai mari decat ai Pamelei. Eu stiam ca trebuia sa urc pe scena, unde urma sa fiu comparata cu Pamela Anderson, insa partea aceasta a evenimentului a fost anulata de catre organizatori. Probabil ca Pamelei Anderson ii este frica de concurenta”.

Fosta asistenta a Adrianei Bahmuteanu considera ca vedetele Playboy aduse din strainatate au fost dezamagitoare: “In Romania sunt fete mult mai frumoase decat playmate-urile aduse de Pamela Anderson. Oana Bercaru arata mult mai bine decat oricare dintre iepurasii din strainatate invitati”.


Sunt nemultumita de tot ceea ce s-a intamplat acolo. Noi, fetele din Romania, care am pozat in Playboy, aratam mult mai bine decat cele din strainatate, care au venit cu Pamela. La un moment dat, eu si Roxana Ungureanu ne-am dus la salonul VIP sa mancam si au venit sa ne dea afara, dar noi nici nu stiam ca acolo este VIP”, a spus Oana Bercaru, dezamagita.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult