Acasa MagazinLife Slăbeşte mâncând prăjituri – vezi cum

Slăbeşte mâncând prăjituri – vezi cum

scris de Laurentiu Banches
19 afisari

Compania britanică Klever Kalories a scos pe piaţă o prăjitură care nu doar conţine puţine calorii, dar şi ingrediente care ajută metabolismul să le ardă pe acestea foarte rapid.

A fost inventata prajitura care te slabeste (foto:timeforthenewyou.com)

Reţeta prăjiturilor inspirate din patiseria italiană are în componenţa sa o combinaţie de ingrediente naturale folosite la unele batoane pentru slăbit şi băuturi energizante. Potrivit mediafax, printre acestea se numără L-carnitină, guarana, ceai verde, care oferă metabolismului un impuls şi creşte temperatura corpului.

Astfel, întreaga prăjitură are 110-150 de calorii şi se regăseşte în mai multe sortimente, cu cocos, cremă de vanilie, miere, caise, varietăţi de tiramisu, ciocolată şi cremă de zahăr ars. Pe viitor compania Klever Kalories, condusă de o fostă contabilă intenţionează să diversifice gama de produse.

Deşi compania speră ca această prăjitură să fie o variantă pentru slăbit pentru femeile foarte ocupate, experta în nutriţie, Charlotte Stirling-Reed, le-a avertizat pe femei să fie atente dacă vor încerca aceste prăjituri, că “nu există o pastilă minune care să te facă să slăbeşti”. Nutriţionista le-a sfătuit pe femei să se păstreze în formă fizică bună “printr-o dietă echilibrată şi prin activitate fizică”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult