Acasa MagazinLife Sms-uri de Revelion 2014: Mesaje ce pot fi trimise de Anul Nou

Sms-uri de Revelion 2014: Mesaje ce pot fi trimise de Anul Nou

scris de Laurentiu Banches
28 afisari

Mii de români trimit mesaje şi îşi fac urări serioase sau amuzante prin SMS, cu ocazia sǎrbǎtorilor de iarnǎ.

Sms-uri de Revelion 2014: Mesaje ce pot fi trimise de Anul Nou (foto:telegraph.co.uk)

Dupǎ ce a trecut febra cǎutǎrii celor mai bune mesaje de trimis de Crǎciun, romȃnii sunt ȋn cǎutarea celor mai bune sms-uri de trimis cu ocazia noului An, potrivit mediafax. Iatǎ cȃteva exemple de mesaje ce pot fi trimise cu ocazia trecerii ȋn Noul An:

„Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

„Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2013, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulți Ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

„Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri”

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

2 comentarii

La Multi Ani 30-12-2013 - 01:28

Vă doresc de 2014 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La Mulţi Ani!

Antibasistul 30-12-2013 - 14:24

Multe succesuri!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult