Acasa MagazinLife Snoop Dogg a anunțat pe Facebook ca va veni la Bogata

Snoop Dogg a anunțat pe Facebook ca va veni la Bogata

scris de C.F.V.
16 afisari

Rapperul american Snoop Dogg a anunțat în urmă cu câteva ore pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata în România.
Snoop Dogg la bogataSnoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram pe când se afla în turneu în Columbia la Bogota și din greșeală a dat check-in în Bogata, județul Mureș. Acum el a confirmat că își pregătește chitara pentru fanii români și că această ”greșeală” va deveni ”curând realitate”.
Rapperul Snoop Dogg, aflat în turneu în Bogota, Columbia, care a postat o fotografie pe Instagram și din greșeală a dat check-in în Bogata, județul Mureș, este așteptat în comuna mureșeană cu palincă de prune sau de mere și cu ciorbă din morare de varză cu carne de porc.
Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat pentru Agerpres, că în comună au fost americani care s-au simțit extrem de bine, așa că rapperul Snoop Dogg poate să vină, întrucât aici există locuri de cazare, dar este și o mâncare tradițională de excepție.

‘Dacă vine, îl așteptăm cu o ciorbă de moare de varză cu porc proaspăt, facem și cu porc la proțap, dar în primul rând îl așteptăm cu o inimă deschisă și curată. La noi, la Bogata, avem și o pensiune la care urmează să facem recepția finală, e o pensiune mică, cu 9 locuri. Este loc de cazare și pe la oameni, avem mâncare bună, sănătoasă — eu sunt și producător agricol. Avem și Colina Sasului, o sală de nunți cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mâncat mâncare tradițională și s-au simțit bine. Deci poate să vină Snoop Dogg și cu alaiul, pentru că sunt locuri de cazare și aici oamenii au sufletul curat și îi așteaptă cu drag’, a declarat Laszlo Barta.

Comuna Bogata din județul Mureș are 2.019 locuitori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult