Acasa MagazinLife Şoferul Mircea Lucescu îşi vede de drum

Şoferul Mircea Lucescu îşi vede de drum

scris de Șt. C
8 afisari

Antrenorul Mircea Lucescu, internat în prezent la Spitalul Universitar din Capitală, a declarat pentru site-ul clubului ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk că va continua să-şi conducă maşina, în ciuda accidentului rutier în care a fost implicat.

Şoferul Mircea Lucescu îşi vede de drum

”Mă simt mult mai bine. Aş putea chiar spune că mă simt foarte bine. E o perioadă de recuperare, dar sper că în curând voi putea pleca acasă”, a afirmat Lucescu, precizând că acest lucru va fi hotărât de medici.
”Voi conduce din nou. De ce nu?”, a mai spus Lucescu, explicând şi cum s-a produs accidentul: ”Am văzut tramvaiul venind, manipulantul m-a văzut şi el pe mine şi am fost sigur că va opri”. Lucescu a mărturisit că acesta a fost primul său accident rutier serios.
Lucescu s-a arătat mişcat de faptul că la Doneţk există panouri stradale cu imaginea sa în care fanii îi urează însănătoşire grabnică. Antrenorul lui Şahtior nu va putea urmări meciul pe care campioana Ucrainei îl va susţine joi la Dubai, cu selecţionata Uzbekistanului, dar a precizat că există o persoană care va viziona toate partidele şi îi va relata în amănunt. Mircea Lucescu a mai spus că vorbeşte tot timpul la telefon cu secunzii săi, Spiridon, Nicolini, cu directorul general Palkin şi cu medicul echipei, precum şi destul de des cu patronul Rinat Ahmetov, transmite Agerpres.
Lucescu a fost internat în Spitalul Universitar vineri 6 ianuarie, când, în urma unui accident rutier, maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai pe bulevardul Vasile Milea. Alături de Lucescu, în maşină se afla şi o altă persoană, care a fost rănită uşor. Reputatul antrenor a fost vizitat în două rânduri la spital de Rinat Ahmetov.

1 comentariu

BULA 20-01-2012 - 12:00

Asa arata un securist KGB-ist din Ucraina:
https://www.ziuaveche.ro/wp-content/uploads/2012/01/lucescu-spital.jpg

E jale mare si in Ucraina, tara mult mai industrializata decat Romania, in anii comunismului. Si acolo securistii locali au distrus industria nationala, la ordin de la CIA.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult