Acasa MagazinLife Sony va reporni PlayStation Network şi Qriocity

Sony va reporni PlayStation Network şi Qriocity

scris de L.M.
2 afisari

Grupul japonez Sony a anunţat că sistemul său PlayStation Network, atacat recent de hackeri, va reporni în curând, promiţând noi măsuri de securitate pentru a-i proteja pe utilizatori.

Sony reporneste PlayStation Network si Qriocity

foto: Agerpres

Compania a precizat de asemenea că nu are nicio dovadă în acest moment că ar fi fost fost furate numere de carduri bancare, fără a exclude însă această posibilitate.

Sony Computer Entertainment şi Sony Network Entertainment International vor reporni în curând, în etape şi pe regiuni, PlayStation Network şi Qriocity, începând prin a repune în funcţiune serviciile de jocuri, muzică şi video„, a explicat grupul japonez într-un comunicat, citat de Agerpres. Procesul va fi gradual şi va începe într-o săptămână.

Sony a anunţat de asemenea măsuri pentru îmbunătăţirea securităţii reţelei sale şi un program de recompensare a utilizatorilor pentru a le mulţumi pentru răbdare şi loialitate.

Compania a dat asigurări că îi va ajuta pe clienţi să-şi protejeze datele personale pe internet prin adoptarea unor servicii de protecţie împotriva furturilor de identitate şi a altor programe.

Sony şi-a suspendat la 20 aprilie sistemul PlayStation Network, care leagă consolele de jocuri la internet, după ce hackerii au furat date aparţinând utilizatorilor, în special date de naştere şi parole.

Lansat în noiembrie 2006, sistemul PlayStation Network numără 75 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult