Acasa MagazinLife Sophia Loren sexy şi la 77 de ani

Sophia Loren sexy şi la 77 de ani

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

Sophia Loren ajunsă acum la venerabila vârstă de 77 de ani, dovedeşte lumii întregi că încă e suficient de sexy să se afişeze în ţinute mulate, îndrăzneţe.

Sophia Loren la 77 de ani (foto:dailymail.co.uk)

Actriţa de origine italiană a apărut recent la un eveniment din Rusia într-o rochie neagră lungă, mulată şi decoltată, menită să îi scoată în evidenţă formele. Dailymail.co.uk, citat de Mediafax, precizează că artista alege să se îmbrace în astfel de rochii la toate apariţiile sale, deşi a trecut de mult de prima tinereţe.

Sophia Loren a venit la acest eveniment din Rusia împreună fiul ei cel mare, Carlo Ponti Jr. pozând alături de acesta pe covorul roşu. Actriţa a câştigat în 1960 premiul Oscar pentre cea mai bună actriţă în rol principal şi premiul pentru interpretare feminină la Cannes pentru rolul interpretat în „Ciociara”. Sophia s-a făcut remarcată în urmă cu 61 de ani, jucând rolul unei sclave în filmul „Quo Vadis”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult