Acasa MagazinLife Soţii Beckham la Fashion Week de la New York

Soţii Beckham la Fashion Week de la New York

scris de L.M.
3 afisari

Fotbalistul englez David Beckham (Los Angeles Galaxy) s-a aflat în primul rând, duminică, pentru a asista la defilarea creaţiilor soţiei sale Victoria la Fashion Week de la New York, alături inclusiv de Harper, 7 luni, ultimul copil al cuplului.

Soţii Beckham la Fashion Week de la New York

Victoria Beckham, 37 de ani, care a debutat în 2008 la Săptămâna modei de la New York, a prezentat la ”New York Public Library” o colecţie în acelaşi timp sexy şi riguroasă, alcătuită din rochii mulate, din materiale suple, structurate de largi benzi orizontale, cu câteva decolteuri la spate şi cu centuri pe talie. Inspiraţia sa a constituit-o ţinuta militară, câteodată, cu cămăşi şi veste galonate aurit, cu epoleţi, totul purtat cu pantofi zdraveni negri, şosete treisferturi şi mai lungi, precum şi cu botine cu curele roşii.
Bebeluşa Harper a asistat imperturbabilă în braţele tatălui, iar mama ei, autoarea creaţiilor, i-a dat prenumele unei noi linii de poşete, prezentate cu aceeaşi ocazie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult