Acasa MagazinLife Sotul Sandrei Bullock, internat pentru tratarea dependentei de sex

Sotul Sandrei Bullock, internat pentru tratarea dependentei de sex

scris de Ziua Veche
1 afisari

Jesse James, sotul actritei americane Sandra Bullock, acuzat de infidelitate, s-a internat intr-o clinica de tratare a dependentei de sex, incercand astfel sa isi salveze mariajul, informeaza accesshollywood.com, citat de Mediafax.


 

Intr-o perioada in care presupusele amante ale lui Jesse James fac dezvaluiri in presa americana in fiecare zi , iar Sandra Bullock continua sa pastreze tacerea si sa nu apara in public, agentul de presa al lui Jesse a emis un comunicat prin care confirma zvonurile potrivit carora acesta s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare. „Jesse s-a internat intr-o clinica specializata, pentru a-si trata o serie de probleme personale”, a declarat agentul sau de presa pentru revista People. „El a realizat ca acest moment este crucial pentru a se ajuta pe sine, pentru a-si ajuta familia si pentru a-si salva astfel mariajul”. Tipul clinicii in care s-a internat Jesse James nu a fost dezvaluit in acest comunicat, insa site-urile TMZ si Radar Online au afirmat ca este vorba de una specializata in tratarea dependentei de sex . O sursa a declarat pentru revista People ca ideea de a se interna in acea clinica „a fost 100% ideea lui” (a lui Jesse James, n.r.). Aceasta informatie a fost data publicitatii la doua saptamani dupa aparitia in presa a primelor referiri la infidelitatea lui Jesse James, despre care s-a scris ca a inselat-o pe Sandra Bullock cu modelul Michelle „Bombshell” McGee.

Multe femei au declarat in presa americana ca ar fi avut aventuri cu Jesse James , dupa ce interviul cu Michelle McGee a fost publicat in revista In Touch. McGee sustine ca a avut o relatie secreta de 11 luni cu Jesse James, in perioada in care Sandra Bullock era ocupata cu filmarile la „The Blind Side”, filmul care i-a adus premiul Oscar la inceputul lunii martie. Sandra Bullock, in varsta de 45 de ani, si Jesse James, in varsta de 40 de ani, s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii „Monster Garage”, prezentata de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock si Jesse James s-au casatorit in iulie 2005. Cei doi nu au copii impreuna, insa Jesse James are trei copii din doua mariaje anterioare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult