Acasa MagazinLife Spectacol total în finala Dansez pentru tine (VIDEO)

Spectacol total în finala Dansez pentru tine (VIDEO)

scris de L.M.
6 afisari

Trofeul celui de-al 11-lea sezon „Dansez pentru tine” şi marele premiu de 60.000 de euro au mers la perechea formată din Corina Bud şi Eduard Vasile. Aceasta a fost decizia telespectatorilor care şi-au votat favoriţii.

Finala Dansez pentru tine: Corina Bud şi Edy Vasile au câştigat marele premiu al sezonului 11 – VIDEO

Dansul la alegere – disco Michael Jackson – al perechii formată din Corina Bud şi Edy Vasile a fost executat atât de bine, încât cei doi au primit 5 note de 10!

Pe locul 2 s-au situat Lavinia Pârva şi Decebal Negoiţă, care au câştigat un premiu de 20.000 de euro. În plus, ei sunt şi câştigătorii premiului de popularitate din partea Pro TV, în valoare de 4.000 de euro.
Ocupanţii locului 3 sunt Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja, care nici ei nu au plecat cu mâna goală acasă – ci cu un premiu de 15.000 de euro. Despre ei, Willmark a spus că au format cea mai frumoasă pereche din emisiune, iar Mihai Petre i-a lăudat pentru echilibrul de care dau dovadă pe ringul de dans. La ultimul lor dans din concurs, rumba, au primit 10 pe linie, cu felicitări din partea juraţilor.

Finaliştii au fost supuşi la trei probe: dans contemporan în ploaie, un dans la alegere şi primul dans din competiţie pentru a se putea vedea evoluţia lor de la prima ediţie şi până în finală.

 

Corina Bud a luptat alături de EDUARD IONUŢ VASILE care vrea să-şi ajute familia numeroasă să scape de sărăcie. Edi este un „copil mare într-un copil mic” care s-a maturizat mult prea devreme, copleşit de problemele familiei sale. Edi are o familie numeroasă formată din 9 membri, de curând aceasta „imbogatindu-se” cu o pereche de gemene. Mama sa este acum în concediu postnatal, iar tatăl lucrează ca spălător de vase într-un restaurant.

 

 În plus, Edi vrea să-şi ajute şi fratele mijlociu care în urma unui accident la vârsta de 3 ani prezintă arsuri pe tot corpul şi are nevoie de o operaţie de grefare a pielii. Edi a fost nevoit să muncească încă de când avea 10-12 ani pentru a-şi ajuta părinţii şi fraţii mai mici.

LAVINIA PÂRVA şi DECEBAL NEGOIŢĂ au luptat pentru ca fiul lui să învingă boala de care suferă. Decebal şi soţia sa şi-au dorit foarte mult un copil, aşa cum îşi doreşte orice familie tânără. Din păcate, primul lor copil s-a născut cu un cromozom în plus, cu Trisomia 21 – sindrom Down. A fost copleşitor pentru părinţi mai ales că Vlăduţ a fost diagnosticat şi cu o malformaţie la inimă, iar la vârsta de 9 luni a fost operat pe cord la Cluj. Operaţia a fost un succes.

Părinţii au făcut eforturi să-i ofere şansă lui Vlăduţ de a fi ca ceilalţi copii, dar nu este de ajuns. Este evaluat periodic şi evoluţiile lui sunt spectaculoase. Specialiştii spun că are foarte mari şanse să fie recuperat în aşa fel încât să ajungă un adult independent. În acest moment face doar terapie prin joc, de două ori pe săptămână.

Pentru a progresa, are nevoie de kinetoterapie, logopedie, terapie prin joc, ABA. Aceste şedinţe sunt costisitoare şi trebuie făcute zilnic pentru a avea rezultate, ceea ce este peste puterile părinţilor. Vlăduţ mai are un frăţior de un an şi jumătate, Matiaş Ioan. Decebal este inspector credite IMM, iar soţia sa sta acasă şi are grijă de cei doi copii. Nu au apartamentul lor, locuiesc într-un apartament ANL, cu 2 camere, închiriat de la primărie.

ROXANA IONESCU a luptat alături de ŞTEFAN REBEJA pentru a scăpa familia acestuia de sărăcie. Ştefan provine dintr-o familie săracă, dar iubitoare şi caldă, iar Ştefan este genul de om care ar face orice pentru cei dragi, genul de om pentru care familia este sfânta. Familia lui a fost tot timpul săraca, fraţii lui mai mari au fost nevoiţi să emigreze, chiar şi Ştefan învaţa în România pentru ca să se poată întreţine, să nu fie o povară, ci din contră – să fie un sprijin pentru părinţii şi frăţiorul lui mai mic. Deşi tatăl lui a fost la un moment dat chiar primarul satului în care trăiesc, această perioadă n-a făcut decât să-i sărăceasca şi mai mult pentru că vorbim despre nişte oameni atât de cinstiţi încât au simţit că este de datoria lor să-i ajute pe toţi sătenii, să facă lucruri pentru comunitate din veniturile proprii. Stefan a luat viaţa în piept, învăţa, munceşte şi dansează şi nu regreta niciun moment că nu a putut ţine pasul cu colegii lui dansatori care şi-au permis profesori, antrenamente în străinătate, participări la concursuri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult