Acasa MagazinLife Stadionul a huiduit la al doilea concert Coldplay, din București (VIDEO)

Stadionul a huiduit la al doilea concert Coldplay, din București (VIDEO)

scris de Z.V.
284 Afisari

Joi seară a avut loc al doilea concert Coldplay, unde peste 50.000 de oameni s-au bucurat de muza trupei britanice.

În timpul spectacolului de joi seară, de pe Arena Națională, Chris Martin, solistul trupei britanice, a vorbit despre momentul care a generat o dispută națională. Acesta a lăudat publicul din România și a promis că trupa Coldplay va mai reveni în țara noastră.

„Și ieri am cântat aici, a fost primul nostru concert în România. Și s-au întâmplat niște lucruri interesante. M-am simțit șocat și trist și vinovat că am făcut ceva rău. Și m-am dus să încerc să dorm și am realizat că voi sunteți publicul nostru și noi vă iubim necondiționat, nu puteți face nimic care să ne facă nefericiți”, a spus Chris Martin.

„Călătorim în toată lumea și poate că nu înțelegem prin ce ați trecut individual, sau cultura voastră, dar iubim toți oamenii în mod egal și asta înseamnă că și pe toți românii. Ieri a fost foarte frumos pentru noi. Puteți face orice, că tot ne vom întoarce în România, pentru că ne place aici.” a continuat el.

Ca să treacă peste momentul neplăcut de la primul concert, Chris Martin le-a cerut celor prezenți joi seară să… huiduie din toate puterile.

„Cântăm astăzi și avem parte de cel mai bun public pe care l-am văzut. Dar aș vrea să schimb un lucru. Ieri au fost oameni care au huiduit, dar huiduielile nu au fost foarte reușite. Așa că vreau ca astăzi ca timp de 5 secunde să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri, ca să aud. Așa că hai, huiduiți!”, a spus solistul.

Iar oamenii prezenți la concert l-au ascultat pe Chris Martin și au huiduit cât au putut de tare.

Babasha a urcat pe scenă miercuri seară, invitat chiar de Chris Martin, care a spus că l-a descoperit după ce s-a uitat în top-urile muzicale din România. Pe măsură ce Babasha cânta o manea, publicul a început să reacționeze. Ca să îl susțină, solistul trupei a fredonat cu el refrenul.

Piesa „Păi’ Na”, cântată de Babasha la concertul Coldplay, are peste 7 milioane de vizualizări. Iar interpretul, în vârstă de 22 de ani, cu peste 100 de mii de abonați pe canalul său de YouTube, spune că studiază la Universitatea Națională de Muzică din București.

Turneul mondial al trupei, denumit „Music of the Spheres”, este dedicat toleranței și comunităților marginalizate și ideii de ecologie care ajută planeta.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult