Acasa MagazinLife Staruri care au devenit actori din pura întâmplare

Staruri care au devenit actori din pura întâmplare

scris de Z.V.
166 Afisari

Când ne gândim la starurile de cinema, în general, ni se pare ca actoria este o meserie pentru care au luptat mult si din greu. În majoritatea cazurilor, acest lucru este cu siguranta adevarat.

Totusi anumiti actori au nimerit în aceasta meserie cu totul întâmplator, în timp ce îsi vedeau de viata lor de zi cu zi. Iar vedetele de pe aceasta lista dovedesc ca sunt exceptia de la regula.

Johnny Depp

Johnny Depp nu a avut nicio intentie de a deveni actor. El a renuntat la scoala la 15 ani pentru a se dedica muzicii. Dupa ce a cântat în mai multe trupe cu un succes moderat, Depp s-a casatorit si s-a mutat în Los Angeles.

În timp ce se afla acolo, sotia sa i-a facut cunostinta cu Nicolas Cage, care a considerat ca Depp ar trebui sa se apuce de actorie. La scurt timp dupa aceea, Depp l-a însotit pe un prieten la o auditie pentru Cosmar pe strada Ulmilor. Fiica adolescenta a lui Wes Craven, creatorul franci-zei, a insistat în fata tatalui ei ca Depp era „de vis” si ca trebuia sa îl distribuie în acest film.

Jennifer Lawrence

În timp ce se afla într-o excursie în Manhattan împreuna cu mama ei, la vârsta de 14 ani, Lawrence a fost abordata de un cautator de talente, care i-a spus ca ar putea sa o faca sa devina model.

Dupa începuturile sale în aceasta industrie, adolescenta a devenit curând curioasa sa îsi dezvolte abilitatile de actrita. La vârsta de 22 de ani, ea a devenit a doua cea mai tânara actrita care a câstigat un Oscar pentru rolul ei din Scenariu pentru happy-end.

Charlize Theron

Charlize Theron si-a dorit sa fie dansatoare. Cu toate acestea ea a fost nevoita sa ia în considerare alte optiuni dupa ce s-a accidentat la genunchi. Theron se chinuia sa plateasca chiria, iar când un casier de la banca a refuzat sa încaseze cecul de care avea atât de multa nevoie, Theron a facut o scena uriasa. Impresionat de flerul ei dramatic, un agent de talente, care se întâmpla sa astepte la coada în spatele ei, i-a dat o carte de vizita.

Desi nu a fost începutul unei frumoase prietenii, întâlnirea a facut-o sa se lanseze în showbiz. În 2004, Theron a câstigat un Oscar pentru interpretarea transformatoare a ucigasei în serie Aileen Wuornos în Monstrul.

Mel Gibson

În ciuda faptului ca a mers la scoala de teatru, Gibson a simtit ca nu va fi niciodata actor. De fapt, când s-a dus la auditia pentru Mad Max, a facut-o doar pentru a-l duce cu masina pe prietenul si viitorul coleg de scena, Steve Bisley.

Se pare ca Gibson se implicase într-o bataie într-un bar cu o seara înainte, fapt care îi lasase fata destul de zdrentuita. Când regizorul l-a vazut, i-a cerut lui Gibson sa dea o auditie peste trei saptamâni. Când actorul s-a întors, îi revenise si aspectul de star de cinema. Acest lucru l-a promovat pe Gibson de la rolul de „baiat rau” la principalul rol pozitiv.

Lana Turner

Lana Turner este una dintre cele mai emblematice actrite din anii 1940 si 1950. Pe numele sau adevarat Julia Jean Mildred Frances Turner, ea era studenta atunci când William R. Wilkerson a descoperit-o.

Acesta era editorul publicatiei „Hollywood Reporter” si, când a vazut-o bând un suc, a stiut ca are în fata o vedeta de cinema. Wilkerson i-a prezentat-o pe Turner, în vârsta de 15 ani, lui Zeppo Marx, iar acesta a ajutat-o sa obtina un mic rol în filmul Ei nu vor uita.

John Wayne

Înainte ca actorul western cel mai celebru sa fie cunoscut ca John Wayne, el s-a numit Marion Robert Morrison si visa sa devina jucator profesionist de fotbal.

Dar când o accidentare a pus capat acestui vis, el avea sa accepte slujbe ciudate pentru a se descurca, una dintre ele fiind cea de membru al echipei reputatului regizor de film John Ford. Ford l-a îndragit pe Wayne si i-a oferit câteva oportunitati de a se lansa în cariera actoriceasca. Si, dupa cum se spune, restul este istorie…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult