Acasa MagazinLife Ştefan Bănică a renunţat la scaunul de jurat „X Factor”

Ştefan Bănică a renunţat la scaunul de jurat „X Factor”

scris de D.P.
407 Afisari

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al doilea episod al super show-ului „X Factor”, difuzat vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Rock-starul Bănică, impresionat de prestaţia unei concurente pe scena super show-ului, a decis să renunţe la scaunul său de jurat, în favoarea fetei.

Ştefan Bănică a renunţat la scaunul de jurat „X Factor”

Ştefan Bănică a renunţat la scaunul de jurat „X Factor”

X FACTOR” Sezonul 4. Iuliana, o tânără de 27 de ani, din Câmpina, i-a surprins pe toţi cu timbrul său special. „Ştii ce mi-a spus Delia în timp ce cântai? Că semeni cu cineva la care eu am ţinut foarte mult, Laura Stoica”, i-a mărturisit Ştefan tinerei domnişoare.

X FACTOR” Sezonul 4. Deşi se ridică foarte greu de la masa juriului, de data aceasta, pentru că Iuliana a adus pe scena „X Factor” un moment rock, juratul i-a dus scaunul lui, inscripţionat cu „rock star”, pentru ca Iuliana să se ajute de el în coregrafie. Dacă a reuşit sau nu tânăra să îi impresioneze pe cei trei juraţi şi să primească un loc mai departe, în show, rămâne de văzut vineri seara, de la 20:30, la Antena 1, în cel mai nou episod „X Factor”.

 

În fiecare VINERI vezi „X FACTOR” Sezonul 4 – de la 20:30 la Antena 1

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult