Acasa MagazinLife Ştefan Bănică Jr. s-a cuplat cu Lavinia Pârva

Ştefan Bănică Jr. s-a cuplat cu Lavinia Pârva

scris de L.M.
3 afisari

Ştefan Bănică Jr. a declarat că se află la începutul unei relaţii cu cântăreaţa Lavinia Pârva, artistul afirmând că este o persoană liberă şi „este dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa fără a simţi nevoie de a da explicaţii”.

Lavinia Pârva

Lavinia Pârva

„Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!”, a declarat Ştefan Bănică Jr., miercuri, pentru agenţia Mediafax.

La începutul acestui an, Ştefan Bănică Jr. şi soţia lui, vedeta de televiziune Andreea Marin Bănică, au anunţat că au decis de comun acord să se despartă, după o căsnicie care a durat şapte ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Ana Violeta.

2 comentarii

digital 11-09-2013 - 18:58

despre nutzii…ceva acuplări?!

J.R. 12-09-2013 - 23:22

Dar cu cine nu s-ar cupla Stefan Banica jr,un tigan in fapt….! Inca o tarfa „vedeta” romancuta si gata…. i se scoala …inca…!! Isi reaminteste ca in timpul stagiului militar( realiza marea „capodopera” ‘Liceenii”…) umbla sa se lecuiasca de paduchi lati …imprumutati de la vreo lelita de Craiova…?!? Pipaia niste curve ce cantau populara voastra de taranoi nativ ce sunteti,de romani infecti si nesimtiti (exceptiile extrem de putine va confirma ca si regula…)Era un rahat de pe atunci….; ni-l reamintim pe tac’su ce se cara cu haleala si se ruga ca un milog tigan ce era sa intre la progenitura-i borata….”marele talent” al Romaniei de loaze, ce casca gura la orice putoi ce zdrangane cu „veta mi-a furat chiuveta…”.. CEL MAI PENIBIL BARBAT pe care l-a avut Andreea Marin si asta o tembela….Romania este plina de cacati si romanii spun ca miros a ….vedete…! ;rasii astia sunt vedetele plaiului mioritic unde romanul se extaziaza la orice basina trasa de niste submediocritati umane….! SICTIR LA TOTI ,bine ca ne-am carat dintre boi si vaci,dintre transpirati si violatori,dintre oligofreni cu titluri de intelectuali ce conduc chiar statul si dintre fecale de hazna umana cu pretentii de vedete…!! Aveti ce meritati….NIMIC, MIZERIE…!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult