Acasa MagazinLife Stephenie Meyer pregăteşte un nou film pentru “fani”

Stephenie Meyer pregăteşte un nou film pentru “fani”

scris de Laurentiu Banches
72 Afisari

După ce a produs ultimele două filme din trilogia “Twilight” şi adaptarea romanului ei SF “The Host”, scriitoare a cumpărat drepturile de ecranizare ale unui roman horror scris de Lois Duncan.

Stephenie Meyer va ecraniza "Down a Dark Hall" (foto: kyusireader.blogspot.com)

Romanciera americană în vârstă de 38 de ani, Stephenie Meyer, care nu a impresionat criticii cu nici una din producţiile adaptate după romanele ei, speră să aibe mai mult succes folosind drept sursă de inspiraţie un roman gotic cu accente horror al scriitoarei Lois Duncan publicat în 1974, numit “Down a Dark Hall”. Acesta nu e primul roman al autoarei americane Lois Duncan care va fi ecranizat, în trecut realizându-se filme după “Hotel for Dogs” şi “I know what you did last Summer”. Potrivt movieweb.com, filmul se va axa pe misterele de la internatul Blackwood, unde se înrolează eroina cărţii Kit Gordy, care se luptă pentru a scoate la lumină toate poveştile tragice ce învăluiesc clădirea bântuită.

Stephenie Meyer va colabora la această nouă producţie cu Meghan Hibert de la casa de producţie Fickle Fish Films şi cu producătorul filmelor “Twilight” Wyck Godfrey. Romanele lui Stephanie Meyer din seria „Twilight” au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, după ce iniţial publicarea romanelor cu “vampiri sclipitori” a fost refuzată de 9 edituri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult