Acasa MagazinLife Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal şi casa

Steven Tyler: Mi-am prizat Porsche-ul, avionul personal şi casa

scris de B.C.R
2 afisari

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a relatat într-un interviu recent felul în care şi-a risipit averea în anii ’80, cheltuind 20 de milioane de dolari pe droguri, din cauza cărora a fost foarte aproape de a ajunge falit.

aerosmith-steven-tyler-droguri-alcoolÎn ciuda faptului că era unul dintre cele mai mari staruri rock în anii ’80, Steven Tyler afirmă că în acea perioadă era aproape falit, deoarece îşi cheltuia banii pe cocaină şi heroină, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

„Am risipit 20 de milioane de dolari. Mi-am prizat Porsche-ul, mi-am prizat avionul personal, mi-am prizat propria casă în acea risipă de alcool şi droguri, care m-a făcut să mă simt pierdut”, scrie Steven Tyler în autobiografia sa, care va fi lansată în această săptămână.

Steven Tyler, unul dintre membrii juriului emisiunii „American Idol”, spune că drogurile reprezentau o parte atât de importantă din viaţa lui de atunci, încât obişnuia să ia cu el pe scenă această parte atunci când cânta cu Aerosmith.

„Mi-am adus ‘dulăpiorul cu medicamente’ pe scenă, într-o tobă. Pe fundul ei se afla o cupă cu cocaină, heroină şi marijuana. În altă tobă aveam o sticlă de Coca-Cola cu Jack Daniels”, a adăugat solistul american în vârstă de 62 de ani.

Steven Tyler, tatăl actriţei Liv Tyler, s-a internat de mai multe ori în clinici de tratare a dependenţei de alcool şi droguri şi se consideră foarte norocos că este încă în viaţă, ţinând cont de abuzurile din trecut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult