Acasa MagazinLife Studenta a găsit cumpărător: 50.000 euro pentru virginitate

Studenta a găsit cumpărător: 50.000 euro pentru virginitate

scris de M.I.
4 afisari

O studentă belgiană de 21 de ani, pe nume Noelle şi-a vândut virginitatea online pentru 50.000 de euro, pe site-ul de escorte Yantra de la Amsterdam.

Studenta virgină a găsit cumpărător pentru fecioria eiDupă două luni de licitaţii, tânăra a acceptat o ofertă, din partea unui cumpărător a cărui identitate e ţinută secret.

Fericitul câştigător al licitaţiei s-a ales cu compania de 24 de ore a fetei, răstimp în care trebuie să o ducă şi la cumpărături şi să o scoată la un restaurant ales de Noelle.

Cumpărătorul va primi, înainte de a face plata, o adeverinţă de la doctor că studenta este virgină. Mai mult, misteriosul iubit a acceptat pretenţia acesteia ca sexul să fie protejat.

Pe site, Noelle se descrie pe sine drept “o fată foarte dulce şi nevinovată, dar cu o picătură de afurisenie în minte”.

Site-ul furnizează fotografii incitante cu Noelle, şi cu informaţii despre calităţile ei: brunetă, ochi căprui, 1,73 înălţime, măsura 40 la haine şi cupa B la sutien (86 centimetri).

Pe acelaşi site, Noelle a anunţat că va dona 5% din câştig în scopuri caritabile “pentru a demonstra că nu e prostituată”.

Într-o engleză directă, ea a scris pe site: “Dacă vrei să ai o întâlnire şi să devii intim cu o virgină, atunci intră pe pagina de licitaţii. Numai ofertele serioase vor fi luate în consideraţie, începând cu 5.000 de euro.”

Un purtătoare de cuvânt a site-ului Yantra a declarat pentru ziarul belgian “Het Laatste Nieuws”: “Are un singur scop şi acela sunt banii. Îl vom verifica pe câştigătorul licitaţiei. Am multă experienţă în domeniu pentru a-i depista pe cei periculoşi. Aveam nevoie să fiu sigură că este virgină aşa că am trimis-o la ginecologul meu, în Haga, iar el a certificat că aşa este. ”

Noelle a dat recent un interviu în revista belgiană Panorama, în care a refuzat să-şi decline identitatea: “Sunt doar o fată normală şi părinţii mei s-ar simţi groaznic dacă ar afla ce fac. Cea mai bună prietenă a mea a încercat să mă facă să mă răzgândesc, dar acum îmi respectă decizia. Restul prietenelor mele sunt tare impresionate că sunt încă virgină, dar a sosit timpul să nu mai fiu. Cred că se face prea mult tapaj despre ‘prima dată’. La urma urmei, e doar sex.”

4 comentarii

Ciu Huhu 06-05-2011 - 17:50

Virgina lui peste, care-i nebunul sa dea 50 00 euro pentru o scroafa, fie ea si virgina?
Individa a dat 2000 de euro la doctor sa o faca din nou virgina, ptiu!

Ciu Huhu 06-05-2011 - 17:51

50 000 de euro nu 50 00 euro!

Parpanghel : ....peste trey saptamani ,e ca noua!!!!!!! 06-05-2011 - 17:52

Cu un mic implant, made by China, nici interventia chirurgicala nu mai este nevoie! Alti bani ,alta distractie!( Melodia preferata: Si zicea-i ca esti vergina, si acum luam …pennicilina!

jan dinu 06-05-2011 - 19:56

— NOIELO — de ce n-ai mai asteptat ??
EU plusam 75.000 Euro shi nici macar
nu te „defloram „….Daca mai poti s-a renunti
la „contract „…vin repede la Paris ca-mi plac
frantuzoaicele..shi daca MaMa ta e inca tinara
„neangajata ” …o iau pe ea „drept fata „…
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult