Suedia. Muzeu dedicat trupei ABBA | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Suedia. Muzeu dedicat trupei ABBA

Suedia. Muzeu dedicat trupei ABBA

scris de L.M.
2 afisari

O expoziţie ABBA itinerantă va avea un loc permanent într-un nou muzeu dedicat în principal cvartetului suedez care a vândut aproximativ 400 milioane de discuri de la apogeul carierei, în anii ’70.

Suedia. Muzeu dedicat trupei ABBA

Suedia. Muzeu dedicat trupei ABBA (foto: abba.punt.nl)

Fostul membru al grupului Bjoern Ulvaeus a afirmat că Muzeul ABBA va face parte dintr-un music hall suedez renumit care va fi inaugurat la Stockholm primăvara viitoare, transmite Moldpres, care citează agenţii de presă internaţionale. Muzeul va prezenta unele dintre costumele deosebite ale formaţiei, instrumente şi alte amintiri care au fost incluse în expoziţia ABBAWORLD ce a făcut înconjurul Europei şi al Australiei în 2009-2011.

Ulvaeus a afirmat că speră că toţi cei patru membri ai trupei ABBA vor participa la ceremonia de inaugurare, dar a exclus orice şansă de revenire pe scenă: „Suntem singurul grup de acest statut care nu a fost reunit niciodată. Cred că este extraordinar”, a declarat Bjoern Ulvaeus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult