Acasa MagazinLife Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Cine e câştigătorul: Ruby, Dorian sau Catalin

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Cine e câştigătorul: Ruby, Dorian sau Catalin

scris de M.I.
6 afisari

Gina Pistol a parasit sambata seara show-ul „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” dupa ce a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.

 

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Cine e câştigătorul

Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Cine e câştigătorul

Au mai ramas doar trei aspiranti la titlul de Regele sau Regina Junglei. Duminica, de la 20:30, Ruby, Dorian si Catalin vor avea parte de cate o proba fiecare: „Lacrimi si Dinti”, „Singura casa” si „Scarbiti va rog”.

Cei patru concurenti ramasi in tabara din jungla au inceput seara prin a se imita unul pe altul. Celebritatile au devenit si mai bine dispuse dupa ce au primit si o sticla de vin. De data aceasta, au cazut de comun acord cu totii sa o trimita pe Ruby la provocarea junglei.

Au urmat si niste momente de sinceritate ale vedetelor ramase in jungla. Pentru „Comoara din Cufar” Catalin Morosanu si Gina Pistol au plecat sa infrunte serpii. In penultima seara din concurs, cei din tabara au facut un talisman al junglei. Cei de acasa isi vor vota favoritul pentru ultima data prin SMS ori apel la 1264.

Pentru titlul de regina sau regele junglei fiecare concurent va participa cate o proba: „Lacrimi si dinti”, „Singura casa”, „Scarbiti va rog”. Aventura in salbaticie se termina duminica seara, de la 20:30, la PRO TV!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult