Acasa MagazinLife Super-Papa, vedetǎ pe twitterul Vaticanului

Super-Papa, vedetǎ pe twitterul Vaticanului

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

O imagine cu un graffiti de pe un zid de la Roma în care Papa Francisc apare în rol de Superman a fost postată, pe un cont de Twitter al Ministerului comunicaţiilor sociale al Vaticanului.

Super-Papa, vedetǎ pe twitterul de la Vatican (foto:huffingtonpost.com)

Imaginea prezintă un papă în zbor, îmbrăcat în alb, dar în celebra postură a lui Superman, cu pumnul înainte, ţinând în cealaltă mână o servietă pe care scrie în spaniolă „Valores” (valori, în sensul de valori etice). Imaginea a fost postată împreună cu mesaje în spaniolă şi engleză. „Les compartimos este graffiti que vimos hoy” şi „We share with you a graffiti found in a Roman street near the Vatican” („Împărtăşim cu voi un graffiti descoperit pe o stradă de la Roma, în apropiere de Vatican„), se poate citi în mesaj.

Este un mesaj „de bună dispoziţie” care a fost postat de către o persoană de la Ministerul comunicaţiilor sociale pe un cont urmărit în principal de persoane care se ocupă de comunicaţiile sociale în lume, a precizat ministerul. nComunicaţiile sociale ale Vaticanului s-au înnoit profund, după ce Benedict al XVI-lea a decis, în decembrie 2012, să fie prezent pe Twitter, potrivit mediafax. Contul personal al Papei, în nouă limbi (@pontifex, alt cont, gestionat de Secretariatul de Stat), este urmărit de peste zece milioane de persoane, dintre care peste 200.000 s-au abonat la cel în latină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult