Acasa MagazinLife Surpriza de 3 aprilie, ceapa imparte apele la MasterChef

Surpriza de 3 aprilie, ceapa imparte apele la MasterChef

scris de L.M.
6 afisari

De 3 aprilie, marti, la MasterChef, se pregateste o surpriza: ceapa imparte apele.

MasterChef ceapa

Surpriza de 3 aprilie, ceapa imparte apele la MasterChef

Cei care au primit din partea juriului sortul MasterChef vor intra in urmatoarea etapa a show-ului, in care se vor confrunta cu o proba eliminatorie. Banala ceapa va fi cea care va face diferenta, pentru ca aceasta cere multa maiestrie, precizie si talent.

Taiata corect, asa cum o face un bucatar profesionist, ceapa va fi cea care va decide cine merge mai departe in competitie.

Concurentii de la MasterChef vor intra in aceasta proba si vor avea la dispozitie doua boluri mari, pe care sa le umple cu ceapa taiata in doua feluri, iar orice greseala va fi dur taxata. La final, numai 41 de concurenti vor trece de aceasta proba si vor merge mai departe in concurs, fiind cu un pas mai aproape de mult ravnita bucatarie MasterChef.

Pe 3 aprilie, de la 20.30, zeci de arome si ingrediente amestecate cu maiestrie se vor perinda in fata celor trei jurati cu scopul de a obtine biletul de trecere in urmatoarea etapa: sortul MasterChef.

Pasiunea pentru gatit ii aduce marti seara la MasterChef in fata juriului format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, in ultima parte a etapei preselectiilor, pe un taximetrist, o contabila si un invatator.

Daca o contabila va miza in competitie pe un inedit preparat de origine coreeana, iar o alta concurenta va aduce in fata juratilor un platou exotic de paella cu fructe de mare, marti seara nu vor lipsi nici preparatele traditionale romanesti, cum ar fi sarmalutele.

Surpriza va fi insa maxima pentru unii concurenti care vor primi poate cele mai frumoase cuvinte de lauda din partea unor specialisti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS