Surpriza MasterChef. Ce se ascunde in cutia neagra | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Surpriza la MasterChef. Ce se ascunde in cutia neagra (video)

Surpriza la MasterChef. Ce se ascunde in cutia neagra (video)

scris de L.M.
28 afisari

Victoras Barbu a fost sustinut de intreaga familiei atunci cand a venit la preselectiile MasterChef. De profesie barman, tanarul le-a marturisit juratilor MasterChef ca isi doreste enorm sa obtina sortul si sa isi continue drumul in competitie.

Victoras Barbu

Victoras Barbu

Pentru a ii cuceri pe cei trei membri ai juriului, Victoras a gatit somon si creveti cu spanac sote si piure de avocado. „Va invit sa imi acordati sortul” a spus concurentul atunci cand preparatul sau a fost pregatit pentru degustare.
Dezinvolt si energic, Victoras a avut si un schimb de replici amuzante cu Chef Adrian Hadean, caruia i-a recomandat cum sa combine sosurile si preparatele gatite de el.
In ciuda momentelor de incordare prin care a trecut, Victoras a avut la final parte de o surpriza de proportii. Tanarul a fost supus unui test suplimentar. Chef Hadean i-a adus din culise o cutie neagra, iar concurentul a fost provocat sa ghiceasca pe pipaite ce se afla in interiorul sau.

Victoras a ghicit din prima secunda ce se ascunde cutia neagra, si anume sortul de aur MasterChef. Spre surprinderea lui, tanarul a fost primul concurent din acest sezon MasterChef care a primit sortul de aur.
Fiecare Chef are la dispozitie un astfel de sort care trimite un concurent direct in bucataria MasterChef, in randul celor 24 de concurenti, fara a fi nevoit sa mai parcurga probele din bootcamp. In plus, fiecare Chef are la dispozitie un green card pe care il poate folosi pentru a trimite un concurent in urmatoarea faza a competitiei, chiar daca ceilalti Chefi au dat un verdict negativ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult