Acasa MagazinLife Surprize în a doua semifinala de la Romanii au talent, sezonul doi (VIDEO)

Surprize în a doua semifinala de la Romanii au talent, sezonul doi (VIDEO)

scris de Z.V.
39 afisari

Editia “Romanii au talent” difuzata de ProTv in Vinerea Mare a fost una incarcata de voie buna, emotie, suspans. Printre numerele care au facut spectacol vineri, 13 aprilie, au fost jongleriile cu blaturi de pizza sau cu joc, muzica de toate genurile si dans in cele mai variate forme. 

Alexe Krem Razvan, Vasile Godja si Gigel Frone ajung in marea finala de la Romanii au talent

La finalul serii s-a decis numele a inca 3 finalisti care se vor duela in marea finala din 11 mai pentru premiul de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman. Pe primul loc, in urma voturilor telespectatorilor s-a aflat Alexe “Krem” Razvan care in opinia juratului Andi a prezentat o demonstratie perfecta de carisma si talent actoricesc, pe langa aceea a unui rapper desavarsit. Tot acum a dezvaluit Andi si ce a vrut sa spuna la preselectii cand a zis: TU esti! “Esti cel care merita sa intra in finala, cel mai complex talent pe care l-am vazut la “Romanii au talent”, au fost cuvintele lui Andi Moisescu.

Pe locul al doilea in topul voturilor telespectatorilor s-a situat ceterasul Vasile Godja care a facut un adevarat spectacol la “Romanii au talent” si a cintat din toate pozitiile: cu capul in jos, cu arcusul in decolteul fetelor, cu vioara pe umarul acestora, fara corzi, inaltat pe umerii dansatorilor. “Ne-ai avut la degetul mic” – a spus Andi Moisescu. “Dupa parerea mea ne-ai aratat cum e Romania pentru ca Tu esti Romania!” a mai adaugat acesta. La randul lui, Mihai Petre l-a numit “talentul autentic romanesc”. Andra a declarat ca desi a cantat alaturi de multi ceterasi, nu a mai intilnit nici unul ca el, atit de carismatic si atat de bun la ceea ce face.

r.a.t. 13.4.2012 -part2 de staycu

Pentru locul al treilea s-au batut doua personaje foarte indragite de public, din moment ce au obtinut un numar atat de mare de voturi: Gigel Frone si Tudorel Popa. Cei doi au facut spectacol la “Romanii au talent” si au imprastiat cu dedicatii in stanga si-n dreapta. Mai mult decat atat, amandoi au primit promisiunea unei aparitii la ProTV, in cel mai urmarit serial al momentului, Las Fierbinti”. Au cantat, au imitat si au adus cu ei multa dispozitie, dar si aplauzele publicului. Cel ales de cei 3 jurati sa mearga mai departe este Gigel Frone.

r.a.t. 13.4.2012 -part3 de staycu
Chiar daca nu au reusit sa-si obtina locul in finala, spectacol au facut si Florin Limbovici cu ingeniosul sau numar de slackline, dansatorii “Gold Mask” apreciati de jurati pentru tehnica si rigurozitatea lor, Dalma Szatan de 15 ani, care a prezentat un dans plin de energie, tatal si fiul, Stefanescu Gabriel si Radu, care au excelat si de aceasta data la capitolul emotie, dansatorii Adrian Pintilie & Sorin, unii dintre dansatorii preferati ai lui Mihai Petre.

r.a.t. 13.4.2012 -part4 de staycu

La randul lui, Mihai Petre i-a indemnat deschis si cat se poate de direct pe telespectatori sa-l voteze pe Alexe “Krem” Razvan pentru marea finala. Mihai Petre l-a descris pe Razvan drept artistul complet care are inteligenta, sufletul, energia si carisma unui artist desavarsit! “Tu ai de toate! Esti nr. 1 in semifinala asta!” a fost concluzia lui Mihai Petre. Juratii au spus ca e obligatoriu sa-l vedem de Alexe “Krem” Razvan in finala si iata ca dorinta le-a fost indeplinita.

r.a.t. 13.4.2012 -part5 de staycu

Claudiu Toader a facut multiple jonglerii cu pizza si a demonstrat ca poate manui blaturile la fel de bine si legat la ochi si culcat si in picioare. Mai mult decat atat, el a pregatiti din blaturile sale obiecte vestimentare pentru fetele din balet. Hypnosis au incins la propriu atmosfera si au imblinzit focul, in timp ce Vlad Jucan a oferit un act artistic foarte bun cu miscarile sale de bellydance. Invitatii speciali ai serii de vineri au fost Valentin Dinu, finalist in primul sezon al emisiunii “Romanii au talent”, trupa Mandinga, Nea Marin si fiica sa, precum si baletul condus de Edi Stancu.

r.a.t. 13.4.2012 -part6 de staycu

r.a.t. 13.4.2012 -part7 de staycu

r.a.t. 13.4.2012 -part8 de staycu

r.a.t. 13.4.2012 -part7 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult