Acasa MagazinLife Sutienul, cea mai bună invenţie

Sutienul, cea mai bună invenţie

scris de A.B.
66 afisari

Penru femei, sutienul este piesa de rezistenţă a garderobei. De altfe,  femeile susţin că accesoriul respectiv este cea mai bună invenţie.

sutien

foto:shopping.ro

Sutienul este considerat de femei printre cele mai bune invenţii.Un sondaj al firmei Clearblue, desfăşurat pe 2.000 de britanice, a dus la stabilirea unei liste cu invenţiile preferate de femei. Ele s-au îndreptat îndeosebi spre latura practică a lucrurilor, relatează 7sur7.be.

Pe lista invenţiilor care ne uşurează viaţa, alături de sutien, considerat revoluţionar, figurează testele de sarcină şi mâncărurile pregătite.

Lista scoate la iveală şi diferenţe între generaţii.Dacă femeile în vârstă au apreciat că  maşina de spălat este cea mai bună invenţie, ei bine, pentru fetele tinere, sutienul este piesa de rezistenţă.

“Tânăra generaţie consideră că produse ca sutienul sunt importante. Şi pastilele anticoncepţionale au o mare importanţă pentru că dă ocazia femeilor să aleagă dacă vor copii şi câţi”, spune în The Sun psihoterapeutul Christine Webber.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult