Acasa MagazinLife Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a deschis

Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a deschis

scris de Misu Andrei
89 Afisari

Târgul de Crăciun va fi deschis până în 2 ianuarie 2023. La ediția din acest an participă 110 expozanți care provin din 20 de județe ale țării care vă propun o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun.

Târgul de Crăciun de la Sibiu s-a deschis în week-end, iar sibienii și turiștii vor fi întâmpinați până pe 2 ianuarie 2023 în centrul orașului care s-a îmbrăcat de sărbătoare.

Târgul de Crăciun organizat de Asociația Events for Tourism, bradul și iluminatul de sărbători fiind asigurate de Primăria Sibiu.„La ediția din acest an participă 110 expozanți care provin din 20 de județe ale țării care vă propun o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare și burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali”, potrivit Primăriei Sibiu.

În afara comercianților, sibienii și turiștii vor descoperi în Piața Mare diverse atracții printre care se numără: patinoarul în aer liber, un parc de distracții pentru copii, trenulețul turistic, roata panoramică, locuri speciale pentru a imortaliza momentele frumoase și Atelierul lui Moș Crăciun.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de proiecții pe clădirile din Piața Mare și de artiștii care vor urca pe scena amenajată în cadrul Târgului: Neppendorfer Blaskapelle, Heartbeats, Florin&Patricia Thomits, Ceata Moșilor și Gheorghe Berghean. De asemenea, publicul este invitat și la Christmas Karaoke cu Moldo – Adi Moldovan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult