Acasa MagazinLife Targul Imobiliar cu fete topless

Targul Imobiliar cu fete topless

scris de Ziua Veche
2 afisari

Participantii la Targul Imobiliar din Bucuresti isi promoveaza oferta cu fete in sanii goi, reduceri de peste 10.000 de euro si Dacii Sandero date cadou.


Dezvoltatorii imobiliari recurg la solutii extreme pentru a-si vinde apartamentele, de la campanii de marketing exotice la reduceri consistente, bilete de loterie si masini. Este oferta cu care unii dintre participantii la Targul National Imobiliar – tIMOn, deschis joi in Piata Constitutiei din Bucuresti, vor sa dezghete piata timp de patru zile. De exemplu, la un stand clientii sunt intampinati de o echipa de tinere costumate sumar.

Cele sase animatoare poarta doar un slip negru, restul corpului fiind pictat in alb, negru si rosu, iar pe cap au peruci platinate. „Nu cred ca e socant, asta e meseria lor. Nu e porno, e mai mult arta”, ne-a declarat Nimrod Zvick, directorul de marketing al companiei, care va scoate din buzunare in jur de 2.000 de euro pentru plata celor sase domnisoare.

Cititi mai multe pe showbiz.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS