Acasa MagazinLife Tatal lui Mel Gibson socheaza: Papa este gay

Tatal lui Mel Gibson socheaza: Papa este gay

scris de Ziua Veche
21 afisari

.Scriitorul Hutton Gibson, tatal actorului american Mel Gibson, a declarat intr-un interviu radiofonic ca papa Benedict al XVI-lea si “jumatate dintre preotii de la Vatican” sunt homosexuali, informeaza hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Potrivit site-ului TMZ.com care a postat aceasta inregistrare audio, Hutton Gibson a fost invitatul emisiunii radiofonice “Political Cesspool Radio Program”, difuzata de postul WLRM din statul american Tennessee, si a luat pozitie impotriva Biserii Catolice si a papei Benedict al XVI-lea. Rugat sa explice motivele pentru care Biserica Catolica nu vorbeste in mod deschis despre homosexualitate, Hutton Gibson a declarat: “Ei nu doresc sa faca acest lucru, deoarece jumatate dintre preotii de la Vatican sunt homosexuali”. Realizatorii emisiunii l-au intrebat apoi pe Hutton Gibson daca in opinia sa si papa Benedict al XVI-lea este homosexual. “Bineinteles ca asta cred. Din ce alt motiv ar suporta el aceasta situatie?”, a raspuns Hutton Gibson. Hutton Gibson, in varsta de 91 de ani, sustine ca papa Benedict al XVI-lea face parte dintr-o grupare care intentioneaza “sa distruga biserica”.

0 comentariu

urbos 21-09-2010 - 20:26

Deci, ca sa-ti dau si explicatiile, Iisus nu avea legatura cu romanii in povestea biblica, deoarece nu romanii il asteptau pe Mesia. Cei care il JUDECA, il CONDAMNA LA MOARTE dupa lEGEA LOR sint jidanii. Ca apoi apeleaza la toate mizeriile specifice neamului lor de taraturi pentru a-si pune in aplicare sentinta si reusesc sa obtina indeplinirea ei prin autoritatea romana, e nesemnificativ. Daca nu erau romanii, jidanii il ucideau ca pe un blasfemiator ei insisi, conform propriei lor judecati, PENTRU CA S-A PRETINS MESIA.
In final trebuie adugat un alt lucru, dupa legea primitiva jidaneasca, Iisus este si ASTAZI un simplu jidan(au culmea nesimtirii sa il revendice pretinzand ca noi crestinii ne-am inchina acestui personaj uman care vezi Doamne le-ar apartine), un simplu blasfemiator care merita moartea si ASTAZI. Deci ce legatura e intre crestini si primitivii jidani? NICIUNA! Din contra, evreii sint anticrestini, ca ucigasi ai lui Hristos, nerecunoscandu-l NICI IN ZIUA DE AZI, comportandu-se in consecinta asa cum se comporta, barbar, sint de fapt adeptii Satanei.

urbos 21-09-2010 - 20:28

Chestia ca romanii l-au ucis e chestie pentru cretini, ca si cum ai pune ca nu tu l-ai ucis pe X ci cutitul pe care-l aveai in mana.
Ca apoi sa spui ca toti sintem vinovati e chestie de idiot care inceraca o manipulare jalnica. Spre deosebire de jidani, ceilalti l-au recunoscut, asa ca, si daca am fi fost toti partasi, ca sa iau in considerare aberatia ta, unii s-au spalat, in timp ce altii, adica jidanii, au ramas tot aceiasi asasini.
Asemenea cretinisme ca ale tale, le mai repeta jidanii din cand in cand, imaginandu-si in mintea lor de bolnavi ca sint subtili si mai pacalesc pe careva. Nu stiu daca esti tot jidan facand pe mierosul, dar chestia cu nevasta evreica a lui Pillat e nu numai comica, dar pare a fi cel putin vreo teorie a unor descreierati care s-au abatut de la filonul crestin, chiar daca isi mai zic crestini, gen martorii lui Iehova sau alti retardati. E irelevant ce-a facut „nevasta”. Printre jidani au fost cu siguranta si unii cumsecade, existand si evrei care s-au crestinat.

sobru 21-09-2010 - 21:14

te bag in p.i.z.d.a. ma-tii de vierme jegos.Scumpul meu dobitoc iti recomand sa te spanzuri si sa nu mai faci umbra degeaba pamantului.Ca prieten bun iti recomand sa nu mai sugi cariciul jidovilor.Iti doresc sinver,sa dea Dumnezeu sa crapi si sa revii intre semenii tai : viermii.Pa.

urbos 21-09-2010 - 21:29

Nu te ridici vierme nici la talpa unui nume de geniu ca „sobru”. Hahaha!

Vezi ca-i e sete lu ma-ta in cosciug.

sobru 21-09-2010 - 21:39

Ia bilet si asteapta-ti randul.Mai intai las-o pe cateua aia de ma-ta sa termine cu sputul si dupa aia aseazate in genunchi.pardon.Viermii nu au genunchi.Ti-o dau cum vrei va lepra penelista.Spanzura-te bai vierme imputit.Fa un serviciu Romaniei si terminati viata de vierme belit pe care o ai.Pacat ca scroafa aia de ma-ta nu te-a cacat la canal bai mutantule.mars javra imputita.

urbos 22-09-2010 - 00:19

Pana una alta limbricule, tu scrii sub nickul meu, ceea ce inseamna ca mi-ai linge si cacatul ca sa fii bagat in seama. Faza e ca nici macar asta nu meriti, asa ca o sa-mi pun cainele sa se cace in gura ta, dar de undeva de sus, ca sa nu se spurce.

Lasa-ma Sa Te Las 22-09-2010 - 03:50

Sunteti ardeleni, dar nu este vina voastra.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult