Acasa MagazinLife Telenovelă. Irinel Columbeanu o cere pe Irina de la Emil Boc

Telenovelă. Irinel Columbeanu o cere pe Irina de la Emil Boc

scris de L.M.
2 afisari

Irinel Columbeanu a fost, miercuri, la Palatul Victoria, pentru a depune la Registratura Guvernului un document prin care solicită ajutorul premierului Emil Boc în cazul fiicei sale, Irina.

irinel columbeanuDirectorul Direcţiei Protecţia Copilului Ilfov, Adrian Dumitrescu, a declarat vineri, pentru Mediafax, că specialiştii au constatat că nu sunt întrunite condiţiile pentru decăderea Monicăi Columbeanu din drepturile părinteşti. Direcţia a finalizat raportul privind evaluarea Irinei Columbeanu, care a urmărit să stabilească relaţia acesteia cu mama sa.

Irinel Columbeanu a cerut decăderea din drepturile părinteşti a Monicăi pe motiv că şi-ar fi agresat fiica.

În 3 mai, Irinel Columbeanu a sesizat Protecţia Copilului Ilfov, susţinând că din 29 aprilie nu mai ştie nimic despre Irina, care nu a mai fost la grădiniţă şi nici nu a mai fost văzută.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privind divorţul.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, astfel, recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat fetiţa lui Irinel Columbeanu, până la decizia finală privind divorţul.

Irinel Columbeanu trebuie să îi plătească Monicăi 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea fetiţei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult