Acasa MagazinLife UPDATE. Telenovelă! Oana şi Pepe s-au împăcat?! – FOTO

UPDATE. Telenovelă! Oana şi Pepe s-au împăcat?! – FOTO

scris de Bogdan Crețu Roman
13 afisari

Şoc în lumea showbizului mioritic! Se pare că Oana Zăvoranu s-a împăcat cu Pepe. Deşi sunt în divorţ, Oana şi Pepe păreau, luni, foarte apropiaţi. Au fost văzuţi ţinându-se de mână la aeroportul Otopeni.

oana-zavoranu-pepe-s-au-impacat-foto-rimel.roZvonul privind împăcarea celor doi a fost postat de Carmen Pleşea pe pagina personală de Facebook: “Care ar fi atitudinea ta faţă de cuplul OanaPepe, daca ai afla că tot circul, pe care l-ai urmărit, a fost o făcătură şi azi (n.r., luni, 11 aprilie) dimineaţa la orele 5.00 a.m., ei erau de mână în aeroport?”.

După viaţa tumultoasă din ultima vreme – divorţul de Pepe, amantlâcul cu Tudy, sarcina pierdută şi împăcarea în direct la televizor cu mama sa,  Oana Zăvoranu a apărut, de curând, într-un pictorial sexy pe care îl puteţi vedea aici.

UPDATE, ora 16.10: Contactat de reporterii Click, Pepe a infirmat că s-ar fi întâlnit cu Oana în aeroport: „Da, am fost azi de dimineaţă la aeroport, cu un prieten de al meu şi cu iubita lui, care plecau în America, iar eu i-am condus. Cine spune că m-a văzut alături de Oana să se ducă la medic să-si faca un control si să îşi pună ochelari de vedere pentru ca are probleme mari”.

1 comentariu

Didos 12-04-2011 - 04:54

Nu stiu ce sa cred , totusi e greu de crezut , ca Pepe sa poarte cu mandrie coarnele de cerb. E greu de crezut ca a fost o facatura ! S-au aruncat vorbe prea grele. Si la urma urmei , cine sunt Oana si Pepe si ce merite au ei ? Vax ,sau apa de ploua !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult