Acasa MagazinLife Telina te face irezistibil pentru femei

Telina te face irezistibil pentru femei

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Telina este un afrodisiac – este ideea lansata in cartea “StayYoung: Ten Proven Steps to Ultimate Health” de J. Mark Anderson, Walter Gaman si Judith Gaman, informeaza site-ul elvetian lesquotidiennes.com, citat de Agerpres.ro.
Barbatii care mananca telina devin irezistibili pentru femei, pentru ca telina contine androstenon, “un steroid prezent in transpiratia umana”, care emana feromonii ce ii fac pe barbati “mai atragatori”. Consumul de telina poate mari nivelul de androstenon si, prin urmare, cantitatea de feronomi secretati. 
Reteta lansata de autorii carti este foarte simpla “un baiat ar trebui sa faca sport, sa faca un dus cald, sa rontaie ceva telina, sa se spele pe dinti si sa iasa, mirosind bine”, iar efectul este aproape instantaneu.

0 comentariu

Paul 15-09-2010 - 01:46

In ce razboaie au luptat „eurofighter”-ele si suedezii cu SAAB-urile lor.
As aprecia foarte mult un raspouns onest.

Svejk 15-09-2010 - 05:25

Romania are nevoie sa se apere de aviatia inamica (ungureasca, ucrainiana, etc), nu de avioane de bombardament. Sa se doteze armata cu mii de rachete sol-aer, atat din cele cu raza lunga de actiune, lansate de pe rampe, cat si din acelea portabile. Sa se doteze si cu radare si cu rachete capabile sa scufunde orice vapor militar.

aviator 15-09-2010 - 08:33

@paul – vad ca mergi pe linia americana -dar noi in ce razboaie vrem sa luptam? in Iran cumva, iarasi pentru altii?

faptul ca Suedia, tara neutra, se apara cu Gripen contra Rusiei (e drept, au 200 bucati, nu 24), inseamna ca avionul e credibil. faptul ca Anglia, Italia, etc. au comandat Eurofighter arata ca si acest avion e credibil.

F-35 nu au luptat nici ele in vreun razboi.

nu inseamna ca daca F-16 au bombardat vreo tara din lumea a III-a atunci sunt cele mai bune, si mai ales sa fie si second hand, eventual sa fie chiar alea care au fost prin razboaie. dupa logica asta ar trebui sa luam avioanele cu care s-au luptat americanii in Coreea, Vietnam sau de ce nu, sa ii convingem pe englezi sa ne mai faca niste Spitfire.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult