Acasa MagazinLife Tenismenul Ilie Nastase :”Du-te-n mortii matii! Vrei sa iti sparg fata?”

Tenismenul Ilie Nastase :”Du-te-n mortii matii! Vrei sa iti sparg fata?”

scris de Ziua Veche
17 afisari

Credeti sau nu, Ilie Nastase este un BADARAN…. Aflat in Timisoara, in plina strada, fostul mare tenismen s-a comportat ca un badaran, injurand o ziarista care l-a intrebat ce face in orasul de pe Bega. Fostul mare tenisman a avut o iesire nervoasa in momentul in care o reportera il filma la Timisoara, unde se afla alaturi iubita sa, Brigitte Sfat. 

In momentul in care a observat camera, Nastase a intreabat-o pe reportera de ce il filmeaza si daca vrea sa ii sparga camera.Imaginile au fost difuzate de blogul mafiadintimisoara.wordpress.com si  pot fi vizionate aici . 
Cand ziarista spune ca este pe domeniul public, fostul tenisman intreba daca i-a cerut voie sa-l filmeze. Cand reportera il intreaba de ce a venit la Timisoara, Ilie Nastase replica: „Vrei sa iti sparg fata?”, dupa care incepe sa o injure.

 Ilie Nastase a fost imaginea mai multor firme de prestigiu, printre care si BRD, si a fost ales sa reprezinta imaginea tarii in campania „Romania, The land of choice”, alaturi de Gheorghe Hagi si Nadia Comaneci. El a participat recent la lansarea noului brand de tara „Explore the Carpathian garden”, la Shanghai.

0 comentariu

un crestin 19-09-2010 - 05:47

Ce are, o, frumoasă-ntre femei,

Ce are dragul tău şi alţii n-au?

Iubitul tău ce are mai presus de alţii ?

caramache 19-09-2010 - 15:00

…pai nu ai priceput ca dansul ii fredoneaza muzica din BRAMS !!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult